Prijave na seminar: Neprofitne organizacije in družbeno odgovorna podjetja: Popolno ujemanje? (M-hotel, Ljubljana: 13. november 2018)
Prijavljam se na seminar: Neprofitne organizacije in družbeno odgovorna podjetja: Popolno ujemanje?, ki ga organizira Zavod Mobin, koordinator programa EYCA - Evropske mladinske kartice v Sloveniji.

Seminar bo potekal v torek, 13. novembra 2018 med 9:30 in 13:30 v prostorih M-hotela na Derčevi ulici 4 v Ljubljani.

Registracija na dan dogodka bo potekala med 8:15 in 9:30. Število mest je omejeno, zato pohitite s spletnimi prijavami!

Ime in priimek: *
Your answer
Organizacija: *
Your answer
Email naslov za obveščanje: *
Your answer
Soglasje za obdelavo podatkov
Prijava na Novičnik Evropske mladinske kartice
Za namene poročanja financerju zavoda Mobin potrebuje sledeče podatke vsakega udeleženca posveta: ime in priimek, elektronski naslov. Kot dokazilo o udeležbi financer od nas zahteva tudi listo s podpisi udeležencev, na kateri so ime in priimek udeleženca, elektronski naslov, datum aktivnosti, država udeleženca ter podpis. V kolikor financerju ne uspemo dokazati vaše prisotnosti, za izvedbo dogodka ne prejmemo finančne podpore.
Vse zgoraj navedene podatke in listo s podpisi je zavod Mobin za primer revizije dolžna hraniti še pet let po uradnem zaključku projekta (projekt se bo uradno zaključil 16. 11. 2018). Podatke bomo hranili in varovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov ter Zakonom o varstvu podatkov, do njih pa bodo imele dostop le pooblaščene osebe.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service