Signér for Bob og alle hunder i Norge
NOAH har engasjert seg i saken til Hunden Bob - en 10 år gammel hund som er dødsdømt av politiet til tross for at han ikke har bitt noen. NOAH har fulgt saken via Tingretten, og til Lagmannsretten der Bob dessverre tapte saken. Med NOAH som partshjelper fikk eier anket saken inn til Høyesterett. Dessverre fikk vi den 7.mai 2018 dommen vi alle har ventet på, og er dypt sjokkerte og i sorg over at Høyesterett velger å opprettholde avlivingsvedtaket og dermed igjen dømmer Bob til døden.

Du kan lese mer om bakgrunnen for saken og hva som skjedde i Tingretten, og Lagmannsretten her: http://www.dyrsrettigheter.no/kjaeledyrindustri/hundehold/hunden-bob/?fw=a

Når hunder som Bob blir dømt til døden for det som i praksis ikke trenger å være mer enn et rift fra en klo, så betyr det at alle hunder står i fare. Bob får mildest mulig score på adferdstester. Men retten definerer normal hundeadferd som f.eks å hoppe, stå i veien for noen eller klore som «skade» og «angrep». Da har vi kommet dit at det ikke lenger er rom for NOE naturlig hundeadferd i samfunnet.

Derfor arbeider NOAH for å endre hundeloven, og sørge for at ingen hunder skal risikere å få samme skjebne som Bob. DU kan hjelpe alle hunder i Norge ved å signère kravet: Hundeloven må endres - hunder som Bob skal ikke kunne dømmes til døden!

Signér ved å fylle inn feltene under bildet, og trykke på "SUBMIT" nederst på siden.

Ditt navn *
Fyll inn fornavn og etternavn
Your answer
Din epostadresse *
Fyll inn din epost slik at NOAH kan bekrefte signaturene.
Your answer
By
Fyll inn ditt hjemsted (Valgfritt)
Your answer
Jeg ønsker oppdateringer fra NOAH *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dyrsrettigheter.no. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms