Ny hundelov nå - signér for Bob og alle hunder i Norge!
Dagens hundelov tar ikke hensyn til kunnskap om hund og hundens egenverdi. Et godt eksempel på hvor galt det kan gå er saken til hunden Bob:

NOAH har engasjert seg i saken til Hunden Bob - en 10 år gammel hund som er dødsdømt av politiet til tross for at han ikke har bitt noen. NOAH har fulgt saken via Tingretten, Lagmannsretten og som partshjelper i Høyesterett - og Bob ble dømt til døden i alle instanser. Du kan lese mer om bakgrunnen for saken og hva som skjedde i Tingretten, og Lagmannsretten her: http://www.dyrsrettigheter.no/kjaeledyrindustri/hundehold/hunden-bob/?fw=a

Når hunder som Bob blir dømt til døden for det som i praksis ikke trenger å være mer enn et rift fra en klo, så betyr det at alle hunder står i fare. Bob får mildest mulig score på adferdstester. Men retten definerer normal hundeadferd som f.eks å hoppe, stå i veien for noen eller klore som «skade» og «angrep». Da har vi kommet dit at det ikke lenger er rom for NOE naturlig hundeadferd i samfunnet.

Derfor arbeider NOAH for å endre hundeloven, og sørge for at ingen hunder skal risikere å få samme skjebne som Bob. DU kan hjelpe alle hunder i Norge ved å signère kravet: Hundeloven må endres - hunder som Bob skal ikke kunne dømmes til døden!

Signér ved å fylle inn feltene under bildet, og trykke på "SUBMIT" nederst på siden.

Ditt navn *
Fyll inn fornavn og etternavn
Your answer
Din epostadresse *
Fyll inn din epost slik at NOAH kan bekrefte signaturene.
Your answer
By
Fyll inn ditt hjemsted (Valgfritt)
Your answer
Jeg ønsker oppdateringer fra NOAH *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dyrsrettigheter.no. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms