Captionless Image

  Welkom

  Voor de zesde keer reikt de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche, op 25 januari 2018, de Best Practice Award uit. U kunt hier ook bij aanwezig zijn door u aan te melden via deze link: www.codeschoonmaak.nl/registreren Een Best Practice gaat in op de samenwerking bij de toepassing van de Code: elke individuele partner voor zijn eigen aandeel en als voorbeeld voor ketensamenwerking. De jury heeft na zorgvuldig beraad acht samenwerkingsrelaties genomineerd voor de online stemronde. Van deze 8 gonomineerden zullen er 4 doorgaan naar de finale op 25 januari 2018.

  Online stemronde

  Van die 8 Best Practices heeft de jury 3 Best Practices tot ‘veilig’ benoemd. Deze 3 Best Practices gaan in ieder geval door naar de eindronde. Wie dit zijn wordt nu nog niet bekend gemaakt. Dit om een gelijk speelveld te bewerkstelligen in de online stemming. De 4e genomineerde wordt bepaald door de uitslag van de online stemming. De Best Practice die het beste scoort in de online stemming krijgt een Wild Card voor de eindronde. Als deze Best Practice al tot ‘veilig’ is benoemd door de jury, wordt er gekeken naar de volgende. U heeft onderaan deze pagina de mogelijkheid om uw top 2 door te geven. Daarnaast kunt u ook uw stem uitbrengen in de zaal. De online stemmers, het aanwezige publiek en de jury kiezen wie zich de Best Practice Award winnaar van 2017 mag noemen. Wie is voor u de Best Practice Award winnaar 2017? Stemmen kan tot en met 10 januari 2018 (00:00uur).

  ABN AMRO met CSU

  Circl Binnen het circulaire paviljoen Circl werken alle facilitaire partners samen. Iedere vakspecialist vanuit zijn eigen expertise. Schoonmakers weten wat er in het pand gebeurt, worden uitgedaagd en gehoord om goede ideeën te delen en uit te voeren. Dit verhoogt de betrokkenheid en levert plezier in het werk.

  Captionless Image

  FMO met Hago Next

  Practice what you preach Schoonmakers zijn onderdeel van FMO en de ogen en oren op de werkvloer. FMO moedigt hen aan om met ideeën en verbetervoorstellen te komen. FMO ziet de schoonmakers als collega’s. Vandaar ook de overgang naar dagschoonmaak. FMO verstrekt aan de schoonmakers een 10% bonus boven op het reguliere salaris.

  Captionless Image

  NHL Stenden Hogeschool met Effektief Groep

  Een mooie dag @NHL Stenden Hogeschool Een nieuw concept om de beleving van studenten bezoekers en medewerkers te verhogen, mede bedacht door de leverancier. Schoonmakers denken mee over hoe zij kunnen bijdragen aan een mooie dag @NHL en wat zij nodig hebben daarvoor. Verder volgen schoonmakers dezelfde trainingen als de medewerkers van de NHL Stenden zelf.

  Captionless Image

  Breedweer met Heliomare

  Impact door leerlingparticipatie Breedweer verkoopt impact, haar dienstverlening is geen doel maar een middel. Heliomare levert in deze Best Practice als onderwijsinstelling leerlingen die de arbeidsmarkt met een afstand opkomen. De taak van Breedweer is om deze medewerkers duurzaam te scholen en te ontwikkelen maar ook door regulier werkgever te zijn.

  Captionless Image

  Dimence met Asito

  Samen werken aan een beter leven Asito-medewerkers bij Dimence zien in cliëntenparticipatie een mogelijkheid om de afstand tot de arbeidsmarkt voor cliënten van Dimence te verkleinen. Door intensieve begeleiding, het verzorgen van een vakopleiding en bijbrengen van vertrouwen in zichzelf. Dit past bij het intensiveren van inclusief ondernemen van Asito.

  Captionless Image

  ROC de Leijgraaf, CSU met Seiso Opleidingen

  Kweekvijver medewerkers dienstverlening Het project ‘Kweekvijver medewerkers dienstverlening’ is opgezet door AgriFood Capital, ROC de Leijgraaf en een aantal gemeenten in Noordoost-Brabant. CSU en Seiso zorgen dat de statushouder opleidingen kan volgen en uiteindelijk een stage en later een baan kan vinden.

  Captionless Image

  DZB Leiden, B2-Cleaning met Heerema Marine Contractors

  Kandidaten van DZB succesvol aan het werk DZB Leiden levert B2-Cleaning gemotiveerde kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Na het doorlopen van een opleidingsprogramma gaan zij mee met de vaste schoonmaakmedewerkers bij Heerema Marine Contractors. Na een ‘stageperiode’ biedt B2-Cleaning, bij wederzijds enthousiasme, de kandidaat een vast dienstverband aan.

  Captionless Image

  FNV met Hago Next

  Samenwerking via een undermanagementconstructie FNV neemt de schoonmakers in dienst. Via een undermanagementconstructie brengt Hago Next de kennis en kunde van een schoonmaakexpert in: kennis van nieuwe trends, ervaring met aansturing van schoonmakers, effectiviteit van middelen en materialen en flexibiliteit. Door de betrokkenheid van Hago Next kan de kwaliteit hoog worden gehouden.

  Captionless Image

  De online stemronde is gesloten!

  In de middag van 11 januari 2018 zullen de finalisten bekend gemaakt worden op www.codeschoonmaak.nl. De finale is op donderdag 25 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Wilt u hier ook bij aanwezig zijn? Zorg dan dat u uw gratis entreebewijs aanvraagt: www.codeschoonmaak.nl/registreren

  Captionless Image