Prijavnica za edukaciju o aktivizmu i volonterstvu u sklopu projekta "Mladi kao pokretači društvenih promjena"
Pozivamo vas na edukaciju o aktivističkom i volonterskom djelovanju, aktivnom građanstvu, povezivanju i uključenju u udruge/inicijative, organizaciji kampanja i akcija. Edukacija će se provoditi u sklopu projekta "Mladi kao pokretači društvenih promjena" udruge Zora.

Edukacija traje 2 dana:
– 25.03. (ponedjeljak) od 7:30 – 13:00 sati i
– 27.03. (srijeda) od 13:00 do 18:30 sati
u multimedijalnoj dvorani ACT grupe u zgradi Starog hrasta (Ulica Dr. Ivana Novaka 38). Sudjelovanje na oba dana je obavezno, a edukaciju vodi Marina Kolar & Konekta.

Nakon edukacije, svoje znanje ćete upotrijebiti u organizaciji i provedbi javne kampanje u sklopu projekta, te steći mnoge ključne kompetencije.

Poziv je upućen svim zainteresiranima od 15 do 30 godina starosti. Edukacija je za sudionike besplatna, osiguran je i ručak, a plaćamo i putne troškove.

Broj mjesta je ograničen. U slučaju veće zainteresiranosti, napraviti će se selekcija prijavljenih na temelju opisane motivacije u odgovorima.

Stvaramo održiv i efikasan edukativni program za mlade u svrhu promičemo mlade kao aktivno građanstvo te stvaramo uvjete koji će povećati mogućnosti mladima te podizanju kvalitete njihovih života. Time doprinosimo cijeloj lokalnoj zajednici i postavljamo temelje za dugotrajne i održive pozitivne promjene na području cijele županije i za sve građane.

Projekt „Mladi kao pokretači društvenih promjena“ provodi Udruga Zora s partnerima: Graditeljska škola Čakovec, Srednja škola Prelog i Udruga mladih Efekt. Financijski ga podržavaju Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ime i Prezime *
Your answer
Spol *
Godina rođenja *
Your answer
Mjesto prebivališta *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Broj mobitela *
Your answer
Da li si član koje udruge? Ako da, koje? *
Your answer
Imaš li volonterskog iskustva? Ako da, gdje si volontirao/la i koje poslove? *
Your answer
Zbog čega želiš sudjelovati na ovoj edukaciji i koja su tvoja očekivanja od edukacije? *
Your answer
Plaćamo i putne troškove ukoliko nisi učenik/ca pa nemaš besplatan prijevoz. Da li ti treba nadoknada putnih troškova? *
Imaš li kakve posebne zahtjeve u vezi prehrane? Vegetarijanac, alergije? *
Your answer
Pristajem da se moja e-mail adresa uvrsti na Newsletter listu Udruge Zora sa koje ću povremeno dobivati vijesti, pozive na edukacije, aktivnosti i volonterske akcije. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service