Zyntern hirdetés megrendelő
Jelen megrendelővel kedvező áron vásárolhat célzott, gyakornoki és pályakezdőknek szóló álláshirdetéseket a Zyntern.com-on az 1 db ingyenes hirdetésén felül. A megrendelő elküldését követően kollégánk felvesszi Önnel a kapcsolatot, majd hozzáadjuk a megrendelt hirdetési mennyiséget a cég Zyntern profiljához, hogy Ön azonnal meg tudja hirdetni gyakornoki vagy pályakezdő pozícióit. Röviddel ezután pedig kiállítjuk és elküldjük a megrendelésről szóló számlát. Ha kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége kérjük írjon nekünk a hello@zyntern.com e-mail címre vagy hívja Vásárhelyi Dorka Community manager-t a +36203252163 telefonszámon.
Email address *
SZÁMLÁN SZEREPLŐ ADATOK
Cégnév: *
Your answer
Számlázási cím: *
Your answer
Adószám: *
Your answer
Számlaküldési cím (ha különböző):
Your answer
Számlán feltüntetendő egyéb adatok (Pl. Megrendelési/PO szám):
Your answer
KAPCSOLATTARTÓ SZEMÉLY ADATAI
Név: *
Your answer
Pozíció, munkakör *
Your answer
Telefon: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
CSOMAG VÁLASZTÁSA
Kérjük válassza ki a cég számára megfelelő hirdetési csomagot, amit szeretne megrendelni. Minél nagyobb hirdetési csomagot választ, annál kedvezményesebb áron vásárolhatja meg. A hirdetéseket a megrendeléstől számítva 6 vagy 12 hónapon belül használhatja fel a kiválaszott csomagtól függően. A hirdetés típusokról bővebb tájékoztatást a Zyntern.com Cégeknek szóló oldalon talál: http://zyntern.com/for-companies. Az árak ÁFA nélkül értendők.
Kiválasztott csomag *
Szeretne kiemelést az Ön által megadott hirdetéseihez?
A hirdetései mellé tetszőlegesen felhasználható 30 napos kiemelést vásárolhat 35.000 Ft / kiemelés áron, melyet kérésére aktiválunk az Ön által megadott aktív hirdetéseire, amikor csak szeretné. A kiemelésen kívül célzott hírlevelet küldünk a megfelelő felhasználóknak és facebook kampányt is indítunk a hirdetésre, ezálta sokal több jelentkezőre számíthat. A kimelt hirdetéseket a megrendeléstől számítva egy éven belül felhasználhatja. Kérjük adja meg hány db kiemelést szeretne?
KAPCSOLAT
Van kérdése?
Ha kérdése merül fel kérjük írjon nekünk a hello@zyntern.com e-mail címre illetve keresse Vásárhelyi Dorka Community manager-t a +36203252163 telefonszámon. Töltse le az útmutatót a Zyntern használatáról: http://zyntern.com/guide-hu.pdf
Your answer
Megrendelési feltételek
*
Elfogadom, hogy a megrendelő form kitöltése megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után. A megrendelésről automatikusan másolatot küldünk a megadott e-mail címre. Az átutalásról szóló számlát a megrendelést követő egy héten belül e-mailben, valamint a megrendelő kérésére postai úton küldjük megrendelő részére. Megrendelő elfogadja, hogy Zyntern.com Kft. részére a jelen megrendelés alapján kiállított számlát a kiállítás dátumától számított 8 naptári napon belül (külön megállapodás esetén a fizetési határidő ettől eltérhet) banki átutalással megfizeti a Zyntern.com Kft. alábbi számlájára: Raiffeisen Bank, Számlaszám: 12010240-01576046-00100006.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of zyntern.com. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms