Sümeg Trail V.
2020.09.12.
Email address *
Név: *
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Nem *
Kategória
Clear selection
Hűségkedvezményem van , mert részt vettem a Sümeg trail valamelyik versenyén illetve sümegi vagy környéki vagyok.
Clear selection
Pontos név,cím , amire a számlát kérem.
Az online nevezés díja 1.500 Ft(édes), 4.500 Ft (csemege), 5.000 Ft(csípős), 5.500 Ft(erős). Online nevezési határidő augusztus 29. Nevezési díjadat a nevezés leadása után egy héten belül utald át. Egy hét után töröljük jelentkezésedet!Lemondást írásban aug.15-ig fogadunk el, akkor a befizetett összeget visszautaljuk 500 Ft kezelési költség levonása után. Helyszíni nevezés édes: 2.000 Ft csemege: 5.500 Ft, csípős: 6.000 Ft, erős : 6.500 Ft. 12 éves korig a nevezés ingyenes. A nevezési díj tartalmazza: a frissítő pontokon étel, ital fogyasztását, rajtszámot, emlékplakettet , letölthető emlékfotót , extrém útvonalat, csodálatos panorámát , ebédjegyet.A nevezési díjat utald át a B3 Takaréknál vezetett 72800078-10033544 számlaszámra. A számlatulajdonos neve, aki egyben a szervező is: Térségi Vállalkozók Egyesülete, Sümeg, Mihályfai u. 31. A megjegyzésbe írd be, hogy "futóverseny" és a nevedet, valamint a helységet, ahonnan jelentkezel, illetve, milyen kedvezményt vettél igénybe.
Nevezéseddel egyidőben nyilatkozol, hogy a versenyen saját felelősségedre veszel részt és az esetleges sérülések, balesetek miatt semmiféle kártérítéssel nem élsz a szervezőkkel szemben. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, jelentkezéseddel hozzájárulsz ezek nyilvánosságra hozásához. E-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy a futóversennyel kapcsolatos tudnivalókat elküldjük részedre és a következő évek versenyeinek reklámozásakor felhasználjuk.Az igen válasz bejelölésével az adatvédelmi tájékoztatót elfogadod. A tájékoztatót itt találod: www.sumegtrail.hu/adatvedelmi-tajekoztato *
A nevezés leadása után kérlek utald el a díjat a megadott számlaszámra. A pénz beérkezése után egy héten belül visszaigazolást fogsz kapni.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy