Inschrijf formulier Jachthonden Apporteertraining
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Gegevens Cursist
Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Straat en nummer
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon/Mobiel *
Bent u lid van de Koninklijke Jagersvereniging? *
 Indien u deze vraag met ja beantwoord gaarne het lidnummer invullen.
KJV Lid nummer
Gegevens Hond
Naam Hond
Zoals vermeld op de stamboom.
Roepnaam *
Ras *
Geboorte datum ( 01 / 01 / 2001 ) *
MM
/
DD
/
YYYY
Reu of teef *
Gegevens voor de groepsindeling
Behaalde diploma's
SJP C
SJP B
SJP A
MAP B
MAP A
Rij 1
Wat is het huidige niveau van uw hond?
Beschrijf wat u heeft gedaan met uw hond v.w.b. opleiding voor apporteren.
U wilt graag trainen op niveau? *
Beginners (C) , Gevorderden (B),  (B2/A) of (A)
C
B
B2/A
A
Niveau
Doel training *
jagen
pickerup
wedstrijden
anders
Rij 1
Vragenlijst niveau hond
Om een idee te krijgen van het niveau van uw hond volgen hier enkele vragen, geef voor de diverse onderdelen een cijfer van "1" tot "10". Waarbij "1" de hond dat onderdeel totaal niet beheerst of nog nooit gedaan heeft en "10" de hond dit perfect uitvoert
Volgen aangelijnd
Bijv. :Voldoende (6) is wanneer de hond goed volgt wanneer er geen afleiding is. Het is perfect (10) wanneer de hond met extreem afleiding toch netjes volgt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cijfer
Clear selection
Volgen los
Bijv. :Voldoende (6) is wanneer de hond goed los volgt wanneer er geen afleiding is. Het is perfect (10) wanneer de hond met extreem afleiding toch netjes los volgt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cijfer
Clear selection
Zitten op commando
Bijv. :  Geef een 10 wanneer de hond prompt gaat zitten op de fluit op welke afstand dan ook. Een 6 wanneer de hond gaat zitten op commando tijdens een gehoorzaamheid oefening (volgen etc)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cijfer
Clear selection
Komen op commando
Bijv. : geef een 10 wanneer de hond direct op het eerste commando komt ongeacht dat hij speelt of achter wild aanzit etc. Geef een 6 wanneer de hond komt zonder afleiding.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cijfer
Clear selection
Kort apport
Bijv. : Geef een 6 wanneer de hond een dummy of speeltje brengt en afgeeft. Een 10 wanneer de hond alles wat je van hem vraagt naar je brengt en netjes ter hand stelt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cijfer
Clear selection
Waterwerk
Bijv. : Geef een 6 wanneer de hond zwemt. Een 10 wanneer de hond overal te water gaat en zonder aarzelen overzwemt hoe breed het water ook is.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cijfer
Clear selection
Markeren van een apport op 60 mtr
Bijv. :  Geef een 10 wanneer de hond perfect laat zien dat hij weet waar het apport ligt en direct opneemt en naar U toe brengt. Een 6 wanneer de hond gaat na kort zoek patroon de dummy vindt en bij u brengt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cijfer
Clear selection
Verloren zoeken
Bijv. :  Geef een 10 wanneer de hond mooi zoek patroon laat zien na het vinden direct opneemt en naar U toe brengt. Een 1 wanneer U dit nooit gedaan heeft met uw hond. Een 6 wanneer na lang zoeken uiteindelijk de dummy vindt en bij brengt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cijfer
Clear selection
VRIJWARINGSVERKLARING: *
Hierbij verklaart ondergetekende, deelnemende aan de zelfopleiding jachthonden training, georganiseerd door afdeling Rijn en Duin van de Stichting Jachthonden Zuid Holland, gedurende het seizoen 2024 en de aan deze organisatie gelieerde instructeurs van Rijn en Duin, te vrijwaren van iedere aansprakelijkheid zowel materieel als immaterieel of eventuele gevolgen hiermede verband houdende, welke tijdens of na deze instructie hieruit zouden kunnen voortvloeien. In geval van verzending (klik op de knop Submit) van dit online formulier is de verzending gelijk de ondertekening van het formulier.
Required
Betaling
Inschrijfgeld van € 225 gaarne overmaken op rekening NL13 ABNA 0840 5571 24  t.n.v. Stichting Jachthonden Zuid Holland. Wij verzoeken U dat U dit binnen een week na inschrijving overmaakt. De datum van overmaking geldt in principe als datum van inschrijving, welke gebruikt kan worden bij eventuele over inschrijving.
Ondertekening *
Ingevuld naar waarheid
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy