Athenen kululaskulomake (rahankäyttöselvitys)
Liitä kuitit tai muut tositteet skannattuna tai kuvattuna. Kuittien on oltava selvästi luettavissa ja niistä on käytävä ilmi mitä, milloin ja kuinka paljon on ostettu. Kuvassa on oltava KOKO kuitti. Otathan huomioon, että esimerkiksi pelkkä korttimaksutosite ei lähtökohtaisesti riitä kuitiksi.

Voit liittää yhteen kululaskuun useamman kuitin, mikäli niiden käyttökohde on ollut sama (esim. sama tapahtuma).

Vuonna 2018 vastaanotetaan lähtökohtaisesti vain tällä lomakkeella lähetettyjä kululaskuja. Mikäli sinulla on esim. pitkä tai monisivuinen kuitti, jota on vaikea kuvata/skannata, on kululasku mahdollista tehdä myös paperisen kuitin kanssa. Ota tällöin yhteyttä killan rahastonhoitajaan.

Ei ole merkitystä, millä Google-tilillä olet kirjautunut, kunhan syötät nimesi ja sähköpostisi lomakkeeseen. (Kirjautuminen vaaditaan tiedostojen latausta varten.)

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä rahastonhoitajaan: Ville Vuorenmaa, rahastonhoitaja@athene.fi, telegramissa @vildo

–––

Henkilötiedot
Nimi *
Sähköposti *
IBAN-tilinumero *
Kululasku
Kuvaus kulusta *
Kuvaile, mihin tarkoitukseen ja milloin raha on käytetty. Esimerkkejä: "Kahvia Olkkarille", "Laulusaunan 5.9.2018 tarjoilut"
Kulujen summa yhteensä *
Kuitti tai muu tosite *
Skannaa tai ota selkeä kuva kuiteistasi. Kuvasta tulee näkyä koko kuitti yläreunasta alareunaan. Voit ladata useita kuitteja/tiedostoja yhteen kululaskuun. Otathan huomioon, että esimerkiksi pelkkä korttimaksutosite ei lähtökohtaisesti riitä kuitiksi. Huom: kun tilität vuosijuhlamaksuja tai muita tapahtumia, joista ei ole selkeää kuittia/laskua, liitä mukaan kuitti maksusta verkkopankissa sekä esim. screenshot maksuohjeet sisältävästä sähköpostiviestistä.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms