Autorització adhesió "Llista Difusió whatsapp" Casal Estiu Vacarisses
La finalitat de la Llista de Difusió (no és un grup de whatsapp) es únicament enviar-vos informació sobre el Casal de Vacarisses (recordatoris, canvis,...). Un cop acabat el Casal esborrarem la Llista i no us enviarem més whatsapps.

Una LLISTA DE DIFUSIÓ de whatsapp es per enviar un missatge a diferents destinataris/àries sense haver d'enviar-los un a un. L'avantatge es que ningú pot veure qui hi ha a la llista de difusió (únicament el creador/a), els missatges s'envien i reben com si fossin missatges privats, o sigui que ningú de la llista pot veure que han contestat la resta de membres, únicament el creador/a de la Llista.

Email address *
Autorització
Ens autoritzeu a incloure el vostre número a la Llista de difusió? *
Quin número de telèfon mòbil voleu incloure? *
Només un número per família. ESCRIURE SENSE ESPAIS
Your answer
Nom i cognoms de la persona del número de telèfon mòbil *
Your answer
Nom i cognoms Infant 1 *
Your answer
Nom i cognoms Infant 2
Your answer
Nom i cognoms Infant 3
Your answer
Molt important
PER PODER REBRE ELS MISSATGES DE LA LLISTA DE DIFUSIÓ HEU D'INCLOURE EL NÚMERO DE LA COORDINADORA 655026666 (Laura Pérez) ALS VOSTRES CONTACTES JA QUE SINÓ NO REBREU ELS WHATSAPPS.

SI UN COP ACABADA L'ESTADA AL CASAL VOLEU DONAR-VOS DE BAIXA, ÉS SUFICIENT AMB ESBORRAR EL NÚMERO DE LA COORDINADORA DELS VOSTRES CONTACTES.

Política de privacitat
Per a donar compliment al RGPD (UE) 2016/679 l'informem que el responsable del tractament de les dades és L'EINA COOPERATIVA SCCL, la finalitat del tractament és gestionar la inscripció i participació a l'activitat (Casal d'estiu) i es realitza en base a la legitimació del seu consentiment explícit al realitzar l'enviament de la inscripció al servei.
L'EINA no cedirà les seves dades a tercers, per al compliment d'obligacions legals.
Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament i oposició dirigint-se a L'EINA COOPERATIVA - C. Pamplona, 21 Terrassa (08227) - email: info@einacooperativa.coop o davant l'autoritat de control (www.aepd.es).
Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a través d'aquest link https://goo.gl/nYH3L8
Autorització política de privacitat *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service