Konsultacije OCSI, jun 2020.
Na Zimskoj skupštini održanoj u decembru 2019. godine, članovi i alumnisti Organizacije su jasno istakli potrebe za izmjenama u strukturi Organizacije i određivanju strateških prioriteta razvoja Organizacije. Na osnovu zaključaka sa iste, Upravni odbor je u periodu od januara do maja ove godine sproveo niz dodatnih istraživanja, konsultacija i priprema za izradu dva dokumenta koji reflektuju potrebe članstva. U skaldu sa istima, izrađeni su dokumenti koji sadrže sve znajačne komentare članova i alumnista, a koji treba da odrede smjernice za budući razvoj Organizacije.

Nacrti izmijenjenog i dopunjenog Statuta Organizacije i Nacrt Strategije razvoja Organizacije za period od 2020. do kraja 2022. su dostupni na sajtu OCSI (www.omsa.me).

Svoje komentare možete dostaviti popunjavanjem ove forme najkasnije do 06. jula do 23.59h, nakon čega će Upravni odbor odgovoriti na iste i dostaviti Skupštini Organizacije na dalje razmatranje i usvajanje.
Ime i prezime: *
E-mail *
Komentari na Nacrt Strategije razvoja:
Za sve komentare Vas molimo da dostavite: Broj stranice dokumenta, formulaciju Vašeg novog prijedloga i/ili objašnjenje.
Komentari na Nacrt izmijenjenog i dopunjenog Statuta:
Za sve komentare Vas molimo da dostavite: Broj člana na koji se odnosi Vaš komentar, formulaciju Vašeg novog prijedloga i/ili objašnjenje.
Dodatni komentari:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy