Bestelformulier Té Wàor
Door de aanhoudende pandemie ontlopen wij jammer genoeg onze belangrijkste inkomsten zoals de semestriële dagdisco en het Paasbal. Daaropvolgend zijn wij op zoek gegaan naar een creatief alternatief om toch iets in het laatje te kunnen brengen.

Met trots stellen wij, praesidium 2020-2021, aan jullie onze enige eigen Té Wàor voor, een hoppig blond streekbiertje van 7.4 % ABV, exclusief voor ons gebrouwen door een gespecialiseerde brouwerij.

Via deze weg kunnen jullie een steentje bijdragen aan de werking van ons Moeder. Wij zijn jullie alvast enorm dankbaar voor de steun in deze moeilijke tijden.

Nadat wij uw bestelling en betaling goed hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk laten weten wanneer wij zullen leveren per sms. Graag ontvangen wij de betaling van uw bak(ken) of van uw 6-pack op volgend rekeningnummer: BE86 7350 1288 7850. Vanaf februari 2021 zullen wij terug ons eigen bier kunnen leveren!

'T Is 't onzent!
Email address *
Factuur (onder Sponsoring Paasbal Moeder Kortrijkse)
Indien gewenst kan u een factuur vragen waarbij wij dan de kostprijs van de bakken als sponsoring zien. De factuur zal u dan via mail van ons ontvangen.
Onderneming + Factuuradres (indien gewenst)
Aantal gewenste bakken (24 x 33cl), €50/bak of een 6-pack (6 x 33cl), €20 *
Required
Voorkeur dag van levering *
Leveringsadres *
Naam + Clubnaam (Optioneel) *
Telefoonnummer *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy