Inscripció Escola CA La Valldigna - Temporada 2019/20
Amb aquest qüestionari pots realitzar la inscripció per a l'escola del Club d'Atletisme La Valldigna, per a la temporada 2019/20.

Per tal de completar la inscripció, a més del qüestionari, s'han d'emplenar els documents de tractactament de dades i imatges i el compromís de participació a les competicions que tens més abaix.

Has d'emplenar totes i cadascuna de les qüestions i realitzar una transferència o ingrés de la quota corresponent (100€ per un atleta, 160€ per 2 germans, 210€ per 3 germans i 260€ per 4 germans), al número de compte que hi ha al final del qüestionari.

Després haureu de portar el justificant a les oficines del Club, al Camp d'espors del Vergeret, i emplenar els documents que vos indicarem segons categoria.

Moltes gràcies de bestreta per la vostra confiança.

Nom de l'atleta *
Your answer
Cognoms de l'atleta *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Categoria *
Captionless Image
Entrenament no competició (dimarts i dijous a les 17:30 amb els adults), solament per a atletes nascuts l'any 2005 o anterior (serà necessari una autorització del pare o mare)
DNI (a partir de categoria aleví) o NIA *
Your answer
Té germans/es al CA La Valldigna *
Cognoms i nom de la mare, pare o tutor/a *
Your answer
Adreça *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfons de contacte, per a afegir als grups de comunicació. *
Your answer
He llegit i estic d'acord amb el compliment de les normes de funcionament i el projecte educatiu del Club d'Atletisme La Valldigna (pots consultar-les al web del Club: calavalldigna.com) *
He llegit i signe els documents de tractament de dades i imatges i contracte de participació (www.calavalldigna.com) *
Comentaris
Your answer
La inscripció serà efectiva quan s'emplene l'enquesta, es porten els documents signats, es faça el pagament de la quota, i s'envie el justicicant per correu electrònic (calavalldigna@gmail.com) o es porte a l'oficina. Podeu fer-ho per transferència o ingrés al següent número de compte: Entitat: SABADELL-CAM, Número de compte: ES03 0081-0247-39-0001278738. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service