Dendron College Tour op 9 januari 2020: Renée van Wegberg
Oud-leerlingen van het Dendron College hebben bijzondere beroepen of zijn nationaal of internationaal bekend geworden op hun vakgebied. In het jubileumjaar organiseert het Dendron College vanaf januari maandelijks een Dendron College Tour (volgens de formule van het bekende tv-programma College Tours). Hierin staat telkens een andere oud-leerling centraal.

Leerlingen van de Tweede Fase kunnen zich inschrijven om deze College Tours onder schooltijd bij te wonen. Ook belangstellenden buiten school kunnen zich voor deze College Tours aanmelden.

Iedereen kan als live audience het interview bijwonen of zelf in gesprek gaan met onze celebreties en een eigen vraag stellen.

Donderdag 9 januari 14.30 uur is de aftrap. In onze eerste Dendron College Tour is Renée van Wegberg bij ons te gast. Victor Elfring is de gastheer. Dit mag je niet missen!
Renée van Wegberg geeft een inkijkje in haar loopbaan als zangeres, musicalster en actrice. Ja! Daar wil ik bij zijn! 9 januari 14.30 uur in de kleine aula van het Dendron College. Ik meld me aan
Maak hier eerst een keuze: Ik ben *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy