Αίτηση εγγραφής μέλους με ενιαίο πακέτο SAFIA 2020-2021
H παρούσα αίτηση αφορά τους ενδιαφερόμενους για το ενιαίο πακέτο συνδρομής που ανέρχεται στα 35 ευρώ, και περιλαμβάνει την απόκτηση ιδιότητας μέλους SAFIA, καθώς επιπρόσθετα την απαλλαγή καταβολής των μεμονωμένων πακέτων για συμμετοχή σε συγκεκριμένες δράσεις της οργάνωσης και την a priori κράτηση θέσης στο registration form, στις εκδηλώσεις/ημερίδες/συνέδρια και τα workshops της οργάνωσης.

Επισημαίνεται πως ο ενδιαφερόμενος καλείται να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής για κάθε δράση στην οποία επιθυμεί να λάβει μέρος.

Ενδέχεται να ακολουθηθεί διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για ορισμένες δράσεις του Οργανισμού. Ωστόσο τα μέλη με ενιαίο πακέτο θα λαμβάνουν προνομιακές τιμές σε κάθε εκδήλωση της SAFIA.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα συνδρομής μπορείτε να βρείτε εδώ: safia.gr/subscriptions .

Η καταβολή του κόστους συνδρομής καθίσταται δυνατή με δύο τρόπους:
είτε μέσω επίσκεψης στο γραφείο μας (Αιόλου 42-44, Αθήνα) έπειτα από συνεννόηση μέσω του infosafia@gmail.com, είτε μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς (αριθμός λογαριασμού: 5029089576276 / IBAN: GR 66 0172 0290 0050 2908 9576 276 // αιτιολογία: “εγγραφή νέου μέλους” και το ονοματεπώνυμό σας).

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής καταβολής του ποσού, παρακαλείστε να αποστείλετε ηλεκτρονικά την απόδειξη συναλλαγής στο infosafia@gmail.com.
Email address *
Όνομα *
Επώνυμο *
Ημερομηνία Γέννησης *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Τμήμα Φοίτησης / Φορέας *
Πως μάθατε για τη SAFIA;
Clear selection
Έχετε συμμετάσχει στο παρελθόν σε δράσεις της SAFIA?
Clear selection
Αν ναι , αναφέρατε ορισμένες από τις δράσεις που συμμετείχατε.
Τι προσδοκίες έχετε μέσω την απόκτησης της ιδιότητας μέλους της SAFIA;
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy