Kutatás az erdélyi LMBT+ személyek tapasztalatairól
Ez a kutatás a kolozsvári LMBT közösség kezdeményezésére jött létre (Glia Queer, Pride Romania, Les Sisterhood), melyet a MozaiQ egyesület támogat, és az ILGA Europe finanszírozott a “Fast-track Equality: Cluj Pride 2018” projekt keretén belül.

A kutatás augusztus 15-29 közt tart, amelyet az erdélyi LMBT személyek közösségfejlesztési igényeinek és prioritásainak azonosítása követ (Arad, Fehér, Bihar, Beszterce-Naszód, Brassó, Kolozs, Kovászna, Hargita, Hunyad, Máramaros, Maros, Szatmár és Szeben megyék), különös tekintettel Kolozsvárra.

A kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe.

A megadott információk bizalmasak, mivel a válaszadók anonimitása biztosítva van. Az összegyűjtött adatok feldolgozásra kerülnek, amelyeket helyi és regionális közösségfejlesztési stratégiák kidolgozására használunk fel.

MEGJEGYZÉS A SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSÉVEL ÉS FELDOLGOZÁSÁVAL KAPCSOLATBAN
A 677/2001 törvény és a személyes adatok kezelése vontakozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló, az Európai Parlament és Tanács 2016 április 27-én kiadott 2016/679/EU rendelet és a 95/46/EK irányelv (Általános adatvédelmi rendelet) értelmében a kérdőív rögzíti a személyes adatok, pl. tartózkodási hely, nemi irányultság, vallás, stb. A válaszadók anonimitásának biztosítása érdekében a kérdőív nem gyűjt személyazonossági adatokat, pl. CNP, e-mail cím, név vagy teljes lakcím. A törvény értelmében a rögzített válaszok 5 évig lesznek elérhetőek a MozaiQ LGBT Szervezet (Asociația MozaiQ LGBT) tagjai, partnerei és a hatóságok számára. Az elemzés útján feldolgozásra kerülő adatok eredményei nyilvánosságra lesznek téve, a válaszadók anonimitást biztosítva. A hatályban lévő jogszabály értelmében, a MozaiQ LGBT Szervezet (Asociația MozaiQ LGBT) biztosítja a beleegyezés visszavonásának jogát, a személyes adatokhoz való hozzáférést, a javításhoz, a korlátozott felhasználáshoz és a törléshez való jogot. Ezeket a jogokat az office@mozaiqlgbt.ro e-mail címre elküldött kérést követő legkésőbb 30 napon belül teljesítjük. Ha további információ szeretnél kapni, akkor kérünk, írj a MozaiQ LGBT Szervezetnek (Asociația MozaiQ LGBT) az office@mozaiqlgbt.ro címre, vagy a Személyes Adatok Feldolgozásának Felügyeletével Foglalkozó Nemzeti Hatóságnak (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) az anspdcp@dataprotection.ro e-mail címre, továbbá olvas el a szóban forgó jogszabályt a következő linken: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/HTML/? uri=CELEX:32016R0679&from=EN
Elfogadom az adatgyűjtési és feldolgozási feltételeket, és beleegyezek az általam megadott adatok összegyűjtésébe és feldolgozásába a “Kutatás az erdélyi LMBT+ személyek tapasztalatairól” kérdőív keretén belül.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms