CESSIÓ D’ÚS DELS ESPAIS DE CREACIÓ: FULL DE SOL·LICITUD
NORMATIVES D'ÚS I INFORMACIÓ D'INTERÈS:

ASSEGURANÇA MÈDICA I PÒLISSA DE RESPONSABILITAT CIVIL
La companyia-resident és la responsable de la contractació d’una assegurança mèdica que cobreixi els possibles accidents dels membres del grup pugui patir en el decurs dels períodes de treball a la instal·lacions del centre.
Així mateix, la companyia-resident és la responsable dels danys que els seus integrants puguin fer; o bé, a les instal·lacions del centre o bé, a tercers. Per tant, és la responsable de la contractació d’una pòlissa de Responsabilitat Civil que cobreixi tots els danys que la seva residència pugui ocasionar.

COMPROMÍS ÚS CORRECTE DE LES INSTAL·LACIONS
La companyia-resident només podrà fer ús dels espais de creació adjudicats, prèvia autorització i control de la persona responsable de la logística de la cessió dels espais. El seu correu de comunicació és eolia@eolia.cat
La informació sobre la distribució dels espais apareix diàriament als plafons corresponents (de les seus dels carrers Casp i Bailèn).
La companyia-resident sota signant es compromet a fer un bon ús dels Espais de Creació. A deixar-los nets i endreçats. Quan es detecti qualsevol incidència, caldrà comunicar-la a ignasi@eolia.cat.

AUTORITZACIONS D’ÚS DE LA IMATGE I LA VEU
La companyia-resident, mitjançant la signatura d’aquest full de sol·licitud, autoritza al centre a poder utilitzar la seva imatge i la seva veu en fotografies, vídeos i altres suports sonors i/o gràfics amb el fi d’il·lustrar la web del centre, filmacions destinades a la difusió i fotografies en prospectes publicitaris o bé en revistes de divulgació educativa.

COMPROMÍS D’ÚS DEL LOGO ESPAIS DE CREACIÓ EÒLIA i+D
La companyia-resident, mitjançant la signatura d’aquest full de sol·licitud, es compromet a fer servir el logotip dels Espais de Creació en la difusió del seu projecte, tingui el recorregut temporal que tingui. Podeu descarregar-vos el logotip a l’apartat de Cessió d’espais (dins de l’apartat de Projecció Professional) de la nostra pàgina web.

Us demanem també, que una vegada finalitzada la vostra estada en els espais d’Eòlia per a aquest projecte pel qual sol.liciteu l’espai, ens escriviu un email a produccio@eolia.cat amb un resum dels dies i hores que heu fet ús d’aquest servei.

Gràcies!!
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy