Апликација за запишување на SEDC IThink Академија 2019/20
Ве молиме пишувајте со кирилична поддршка.
Изберете студиска програма: *
Име и презиме на детето *
Your answer
Возраст на детето *
Име и презиме на родител/старател *
Your answer
Контакт e-mail *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Адреса *
Согласно податоците од лична карта.
Your answer
Град *
Согласно податоците од лична карта.
Your answer
Општина *
Согласно податоците од лична карта.
Your answer
Цена на Академијата *
Ве молиме внесете го вкупниот договорен износ во евра. Плаќањето се извршува по склучување на договорот за кој ќе бидете дополнително контактирани. Износот се плаќа во денари по курс 61,7 денари.
Your answer
Начин на плаќање *
Доколку избравте плаќање на рати, внесете број на рати: *
Your answer
Датум до кога би исплатиле прва рата или целосна сума во готово *
Износот во готово е потребно да се уплати најдоцна до почетокот на Академијата (18 септември). Доколку во износот ви е вкалкулиран попуст за ран упис, уплатата е потребно да ја направите согласно рокот за ран упис. Доколку плаќате на рати, првата рата е потребно да се уплати најдоцна до почетокот на Академијата (18 септември).
MM
/
DD
/
YYYY
Доколку плаќате преку компанија, наведете го полниот назив на компанијата, адресата, ЕМБС и Име и Презиме на управителот:
Your answer
Дали сте вработени во Seavus *
Како дознавте за SEDC IThink Академијата? *
Required
Дополнителни забелешки:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service