Ansökan Kompetensutveckling för biograf- och visningsfrågor
Det här stödet riktar sig till dig i Västerbotten som är verksam inom filmvisning på tex biograf, filmfestival eller i annan organisation som visar film. Stödet är personligt och delas ut som ett stipendium.

Stödet kan användas för att finansiera deltagande vid workshops, kurser, seminarier mm i syfte att höja sin kompetens. Stödet kan täcka kostnader som deltagaravgift, resa och boende.

Observera att denna ansökan kommer att diarieföras på Region Västerbotten och blir därmed en offentlig handling.

Email address *
Namn *
Your answer
Födelseår *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Vem är du? *
Berätta kort om ditt nuvarande uppdrag eller arbete
Your answer
Vad tror du att den här resan kommer att ge dig? *
Your answer
Organisation
Skriv namn på den biograf, filmfestival eller annan organisation ifall du representerar en sådan.
Your answer
Namn på Festival/Kurs *
Your answer
Datum för Festival/Kurs *
Your answer
Stad för Festival/Kurs? *
Your answer
Land för Festival/Kurs? *
Your answer
Beskrivning av Festival/Kurs *
Beskriv evenemanget. Om du ska gå en kurs och det finns en länk till information. Kan du skriva länken. Du kan även maila informtation om kursen ifall du tex har en färdig pdf till info@filmivasterbotten.com. Skriv då "se mail" i denna ruta.
Your answer
Länk till festivalen/kursens hemsida
Your answer
Lista vilka kostnader du har. *
Se beskrivning nedan
Your answer
Så här kan en lista på kostnader se ut.
Jag söker *
Du kan kryssa för flera alternativ.
Required
Jag söker summan: *
Använd hela svenska kronor. Använd inte kommatecken, punkt eller mellanslag. Skriv t ex 10000 för tiotusen kronor. OBS! Det ska vara INKLUSIVE moms!
Your answer
Övrig kommentar?
Your answer
Uppgifter för betalning
Den här delen är inte en del av ansökan och kommer inte att diarieföras tillsammans med ansökan. Om din ansökan beviljas och utbetalning sker kommer uppgifterna dock att sparas på Region Västerbottens ekonomienhet. Om du får din stipendieansökan beviljad så behövs de här uppgifterna och det underlättar och spar tid om vi får in uppgifterna redan nu. Ifall du inte vill fylla i uppgifterna i detta formulär går det att ge oss uppgifterna via exempelvis mail efter att du fått din ansökan om resestipendium beviljad.
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort *
Your answer
Personnummer
Your answer
Kontonummer
Your answer
Clearingnummer
Your answer
Bank
Your answer
Nya dataskyddslagen
Med anledning av nya dataskyddslagen som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill vi informera om att de uppgifter som ni anger vid ansökningstillfället lagras och kommer att sparas i vårt system.

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss för att du ska känna dig trygg med hur vi på Film i Västerbotten/Region Västerbotten behandlar dina uppgifter.

Syfte med lagring av data
Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Syftet med lagringen av data är att få kontaktuppgifter för att kunna kommunicera med er samt nödvändiga uppgifter för skrivande av beslut och eventuellt kontrakt. Gallring av personuppgifter sker kontinuerligt. Önskar ni bli raderade från vårt register, ta kontakt med ansvarig för handläggning av din ansökan så hjälper vi er och svarar på eventuella frågor som uppkommer. De personuppgifter vi avser att lagra i vårt system är namn, adress, organisation, epost och telefonnummer. Finns skäl att inte uppge era personuppgifter men önskar ändå genomföra en ansökan ber vi er ta kontakt med ansvarig för handläggning av din ansökan, Fredric Larsson, fredric@filmivasterbotten.com eller telefon 070-6363286.

Du har också rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta ansvarig för handläggning av din ansökan. Har du fler frågor eller är missnöjd, kontakta oss för information eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta Region Västerbottens dataskyddsombud på tel. 070-6165705. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Läs om GDPR på datainspektionens hemsida: www.datainspektionen.se/lagar--regler/dataskyddsforordningen/
Läs om GDPR på Kommissionens hemsida: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_sv

En kopia av dina svar kommer att skickas till den adress du angett.

Jag samtycker till att Film i Västerbotten/Region Västerbotten behandlar personuppgifter i enlighet med ovanstående.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Region Västerbotten -. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms