Regisztrációs lap
Ezen űrlap kitöltésével jelentkezhet a II. Emberi jogi nevelés az iskolában MÓDSZERBÖRZÉRE. A részvétel ingyenes. A jelentkezési határidő: 2016. november 14., hétfő 12:00

További információk: https://www.facebook.com/events/1796608407281474/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
E-mail *
Munkahely *
Munkakör *
MŰHELYBEOSZTÁS
I. sáv 10:00 - 11:30

Szakmai fejlődés adok-kapok
Az egész életen át tartó tanulás nem is olyan egyszerű. Konferenciák, műhelyek, tréningek, folyamatok, közös projektek. Mi azt mondjuk, tervezzük, csináljuk ezt is együtt. Nézzük meg milyen igények vannak, milyen elérhető lehetőségek és gondoljuk végig mit tudunk ebből kihozni.

Szociális kompetencia fejlesztés
Sokat használjuk ezt a kifejezést, de vajon ugyanazt értjük rajta? Mindenkinek ugyanazon területek fontosak benne? Mire van már pedagógiai válaszunk és mire keresünk még? Helyben elérhető jó gyakorlatokból (CSAT, Élő könyvtár, Hétköznapi küldetések, Melegség és Megismerés) és iskolai tapasztalatokból indulunk ki és meglátjuk hova jutunk.

Társasjáték és nevelés
Hol a helye, van-e helye egyáltalán a társasjátékoknak a nevelésben? Szerintünk természetesen van és szívesen megmutatunk néhány példát, ami alátámasztja a véleményünket. Változatos témák (pozitív énkép erősítése, érzékenyítés társadalmi problémákra, együttműködés fejlesztése), változatos formák, változatos helyszínek (iskola, tanoda, otthon, fesztivál).

II. sáv 12:00 - 13:30

A kooperáció útjai
Vannak nyitott, érdeklődő pedagógusok és iskolák, vannak hozzáértő, tapasztalt szakemberek és civil szervezetek. A mondat pedig fordítva is igaz. Hogyan lesz/lehet ebből együttműködés a jelenlegi oktatási rendszer és a NAT keretében? Erre a kérdésre keressük a válaszokat és bemutatunk néhány megvalósult kezdeményezést is.

Drámapedagógia sajátélmény
Az egyik iskolában kicsit robbantanak, a másikban néha füves cigit szívnak, és van ahol a tini lányok meztelen hát szelfiznek....Bizonyára Ti is tudnátok folytatni a sort.
Beszéljünk róla!, de hogyan? Miért pont a drámapedagógia a legjobb eszköz erre? Gyertek el, próbáljuk ki közösen!

Forrásteremtés és finanszírozási lehetőségek
Az oktatási/nevelési programokhoz kell szakember, hely és lelkesedés. Na meg PÉNZ. Mert egy programnak vannak anyag költségei, eszköz igénye és mindenki boldogabb, ha fizetéssel is megbecsülik a fáradozását, munkáját. Merre találhatunk forrásokat? Pályázatok, közösségi finanszírozás, CSR, stb. Ezekből az ötletekből csinálunk konkrétumokat.
Műhely választás I. sáv *
Kérem jelölje meg, hogy melyik műhelyen szeretne részt venni a MÓDSZERBÖRZE első műhely sávjában!
Kiegészítő műhely választás I. sáv *
Kérem jelölje meg, hogy amennyiben az előző kérdésnél megjelölt műhely létszáma már betelt, akkor melyik másik lehetőség megfelelő még az Ön számára!
Műhely választás II. sáv *
Kérem jelölje meg, hogy melyik műhelyen szeretne részt venni a MÓDSZERBÖRZE második műhely sávjában!
Kiegészítő műhely választás II. sáv *
Kérem jelölje meg, hogy amennyiben az előző kérdésnél megjelölt műhely létszáma már betelt, akkor melyik másik lehetőség megfelelő még az Ön számára!
Részvétel az I. Emberi jogi nevelés az iskolában MÓDSZERBÖRZÉN *
Kérem jelezze, hogy részt vett-e a 2015. novemberében lezajlott I. MÓDSZERBÖRZÉN
Milyen forrásból értesült a programról? *
Kérem írja meg nekünk, hogy honnan értesült a II. MÓDSZERBÖRZÉRŐL
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy