Ratsastuksen oheisliikunnan kehittäminen
Haluamme kehittää Kajaanin Ratsastusseuran aikuisratsastajien oheisliikuntaa mm. järjestämällä yhteistapahtumia ja lajikokeiluja sekä tietoa jakamalla.

Tämän kyselyn tavoitteena on saada tietoa Kajaanin ratsastusseuran aikuisjäseniltä heidän toiveistaan aikuisten oheisliikunnan kehittämiseksi. Toivomme vastauksia sekä seuran jäseniltä että ratsastavien lasten vanhemmilta.


Kaikki aikusliikunnasta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita pururatapalaveriin, joka pidetään lauantaina 12.10.2019 Saarijärven valaistulla pururadalla kevyen lenkkeilyn merkeissä. Yhteislähtö Kajaanin Hevosharrastekeskuksen tallin pihalta klo 15.00. Jutellaan mm. tämän kyselyn tuloksista. Tilaisuus on avoin kaikille aikuisille, seuran jäsenyyttä ei vaadita. Kävelysauvat saa ottaa mukaan. Tervetuloa!
Olen...
Millaista oheisliikuntaa tai tapahtumia toivoisit?
Your answer
Mikä olisi paras ajankohta oheisliikunnalle?
Kuinka usein haluaisit osallistua oheisliikuntatapahtumiin?
Olisitko valmis maksamaan oheisliikuntatapahtumista?
Voisitko toimia vertaisohjaajana tai tutustuttaa seuralaisia johonkin uuteen lajiin? Tai onko sinulla kaveri, joka olisi innostunut ohjaamisesta? Esimerkiksi venyttelyn ohjaus, lihaskuntojumppa tai lajitutustumiset.
Mikäli vastasit myöntävästi edelliseen kysymykseen, jätäthän meille yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).
Your answer
Muita ajatuksia oheisliikunnan kehittämiseen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service