Liefdespoëzie Mohamed Aachboun
Kies via dit formulier wat jouw favoriete Arabische liefdesgedicht van Mohamed. Lees ze hieronder, onder de meerkeuze vraag, of via http://www.loveletterxl.nl/

Love Letter XL hoopt uiterlijk juni 2020 een gevelgedicht te realiseren in Katendrecht. Tijdens de periode van HAPPY NEW BEGINNINGS van Dutch Love Letters (www.dutchloveletters.nl) van 2 januari tot 15 februari 2020 kan jij als bewoner al laten weten welk liefdesgedicht jouw favoriet is. We selecteren mede op basis van de reacties een fragment uit één van de vijf liefdesgedichten: een dichtregel of een strofe uit het gedicht.

Je maakt de keuze anoniem, we vragen geen gegevens van je, en nemen daarom ook geen contact met je op. Als je dat om een bepaalde reden wel wil, laat dan je vraag of opmerking en e-mailadres achter in het opmerkingen veld.

We zijn nog bezig met de fondsenwerving en het selecteren van een gevel. Ook suggesties daarvoor zijn welkom. Ben je eigenaar van een gevel en wil je het gedicht daar wel op, laat het ons dan ook weten, via info@dezoeknaarschittering.nl
Jouw keuze maken:
De gedichten lees je hieronder, de titels zijn genummerd, omdat ze uit de nog ongepubliceerde bundel 10 x 10 Liefdesgedichten van Mohamed Aachboun komen. Maak daarna je keuze hier en druk op verzenden onderaan:
Dit is mijn favoriete liefdesgedicht: *
Jouw opmerkingen of vragen kan je hier kwijt:
Your answer
Liefdesgedicht 2
Liefdesgedicht 11
Liefdesgedicht 21
Liefdesgedicht 42
Liefdesgedicht 43
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy