Anmälan: Vårmöte i en omvärld i förändring

Att världen är i konstant förändring vet vi, just nu ser vi däremot extra mycket som händer och är på gång. Därför bjuder Swedsoft in till 2018 års vårmöte i Växjö där vi tar utgångspunkt i vår omvärld och hur den påverkar svensk mjukvaruutveckling och mjukvarubolag.

På förmiddagen har vi föreningsmöte (årsmöte) som handlar om föreningsverksamhetern och medlemsmöte som handlar om serviceverksamheten. Vi följer upp året som gått, väljer styrelse med mera. Handlingar kommer närmare mötet.

I eftermiddagens program tar vi särskilt upp:
- Global handelsutveckling och Brexit – hur påverkas dataflödena?
- Statistik som berör svensk mjukvara

Läs mer om dagen på http://swedsoft.se/event/varmote2018/
Här finns även rekommendationer på tåg och flyg samt info om möjlighet för medlemmar att få rabatt på tågresan.

Medlemsmingel
Kvällen innan vårmötet är medlemmar i Swedsoft även varmt välkomna till ett medlemsmingel (egen bekostnad). Läs mer på http://swedsoft.se/event/medlemsmingel/


Praktisk information
När: onsdag 25 april
Var: Linnéuniversitetet, Weber, K-huset, Växjö
Tid: 10:00 - 16:30
Kostnad: Kostnadsfritt
Anmälan: Sker via detta formulär senast den 16 april.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  Must be a valid email address
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Genom att anmäla mig är jag medveten om och godkänner: 1. Hantering av personuppgifter Att Swedsoft som förening och genom dess kansli (Teknikföretagens Branschgrupper AB) kommer hantera de uppgifter som delas i detta formulär för att förbereda, genomföra och följa upp detta evenemang. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@swedsoft.se när som helst kan begära att mina uppgifter tas bort. 2. Nyhetsbrev, inbjudningar med mera Att jag hamnar på Swedsofts utskickslista för inbjudningar till evenemang samt nyhetsbrev och information till Swedsofts utökade nätverk. Jag är även införstådd i att jag när som helst har rätt att begära att bli borttagen från en eller flera av dessa listor. Detta görs genom att klicka på avregistreringslänken eller meddela info@swedsoft.se. 3. Specialkost Att om jag fyller i specialkost kommer denna information att delas med restaurangen som levererar mat till evenemanget (ingen kontaktinformation kommer dock att lämnas vidare, endast namn och specialkost). 4. Fotografering Att det under dagen kommer att tas bilder. Dessa bilder kan i vissa fall komma att publiceras online, i tryckt material och i digitalt material. Både i redaktionella sammanhang och i marknadsföring av evenemang och föreningen. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@swedsoft.se när som helst kan begära att en bild på mig tas bort. 5. No-show avgift Att Swedsoft har rätt att ta ut en avgift om 300 kr exkl moms, för sina kostnader, om jag inte dyker upp och inte meddelar förhinder. Detta betalas med kort genom en länk som Swedsoft skickar till mig. Jag är införstådd med att sista anmälan för garanterad fri avanmälan är den 11 april.
  This is a required question