Kaas-en Wijnavond @Home 27/11/20 en 28/11/20

Wat?
Al voor de 6e keer trappen wij, de jins van den 51ste, onze wijnverkoop op gang met een kaas– en wijnavond. Jammer genoeg zal het dit jaar iets anders verlopen dan normaal. Omwille van de huidige maatregelen mag de kaas-en wijnavond niet meer doorgaan op de scouts, maar dat mag u er zeker niet van weerhouden om met uw bubbel er een gezellige avond van te maken bij uw thuis! We hebben namelijk een gloednieuw concept voor u bedacht!

Wat houdt dit nieuwe concept in?
Dit jaar kan je met uw bubbel van 4 personen een kaas-en wijnbox bestellen en deze komen afhalen of laten leveren op 27/11/20 en 28/11/20. We hebben voor u drie boxen voorzien (1 box is telkens voor 4 personen gerekend).

** In de boxen zit standaard brood en fruit inbegrepen**
1) Cheese Lover Box: Geen fan van wijn? Geen probleem, want dit pakket is volledig kaas only. De kaas wordt in doosjes verpakt zodat jij het thuis helemaal naar wens kan presenteren. De prijs van dit pakket bedraagt 48 euro

2) Wine Lover Box: Wel fan van wijn? Dan is deze optie iets voor u! De box bevat kaas en 2 flessen wijn voor maar liefst 59 euro. Ook hier wordt de kaas in doosjes verpakt zodat u het thuis helemaal naar wens kan presenteren

3) Bubble Box: Wil je nog luxueuzer gaan? Deze box bestaat uit de standaard kaas met nog één specialere kaas bij inbegrepen, 2 flessen wijn, 1 fles cava en nog wat extraatjes. De prijs bedraagt 89 euro. We schikken voor u de kaas op een plank, zo kan je thuis meteen beginnen smullen.

Wilt u graag een box bestellen, maar heeft u geen tijd om het af te halen? Voor een kleine meerprijs van vijf euro leveren wij ook aan huis. Met de opbrengst van dit festijn sponsoren we ons buitenlands kamp naar Bulgarije deze zomer!
Naam *
Achternaam *
E-mailadres *
Wanneer? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy