ESTA OP DE KOFFIE 21/11 Wetteren
Beste,

Via dit formulier kan u zich inschrijven voor de volgende ESTA-activiteit! Op donderdag 21 november van 10h tot 13h in de Kunstacademie afdeling muziek en woord te Wetteren. In de Schooldreef 40, 9230 Wetteren.

Nadat de vioolleerkrachten dit jaar enkele keren flink aan bod kwamen richten we ons ditmaal tot de cellisten. Als thema voor deze “Esta op de koffie” nemen we duos en trios in de methodiek. Door de structuur van ons Dko worden we geconfronteerd met klasgroepjes van diverse samenstelling, om efficient te werken in de lesuren is een eigen aanpak vereist. Specifieke opleiding daarvoor wordt echter zeer weinig voorzien. Wij willen onze kennis samenbrengen.

Helena en Sam Faes komen in premiere hun gloednieuwe bundel duos voor het DKO voorstellen. Ze gaven opdracht en verzamelden composities van Vlaamse componisten geschikt voor diverse graden in het DKO. Deze worden uitgegeven bij Stringfun. Met een kort concertje geven zij de aanzet tot gesprek.

Zoals het bij de “Esta op de koffie” meetings gebruikelijk is, delen we elkaars kennis. Daarom is het fijn als iedereen duo of trio materiaal meebrengt waarmee je je leerlingen iets bijbrengt. Een specifieke boogstreek of ritme, een stijlbesef, een tonaliteitsgevoel, een positiespel,....

Voor Esta-leden is de meeting gratis, aan nog niet Esta-leden vragen we een zeer bescheiden 5 euro als deelname. Het is fijn om met een mailtje aan estabelgiumflanders@gmail.com je aanwezigheid door te geven. Als je al weet welke boeken of stukken je meebrengt, met welk doel, graag vermelden. Zo kunnen wij ons goed organiseren.
We hopen jullie talrijk te begroeten,

Het Esta team
Email address *
Naam en Voornaam *
Your answer
Lidmaatschap *
Aan welke school/academie bent u verbonden?
Your answer
Weet je al welk boek of stuk je graag meebrengt en/of met welk doel?
Your answer
GDPR - aanvinken indien akkoord *
Door dit formulier in te vullen en te verzenden, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken. In functie van uw privacy delen wij geen gegevens met derde partijen. We gebruiken uw gegevens enkel om jullie te informeren omtrent onze werking en deze activiteit. U kan op elk moment van gedacht veranderen door ons een e-mail te sturen op estabelgiumflanders@gmail.com met als onderwerp ‘afmelden mailing’.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy