SingleCross online KARÁCSONYI KÁVÉHÁZ - 2020.12.25. REGISZTRÁCIÓ
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/zawHTg4WDvDGUc9D7

FONTOS! Ha nem kapsz a Google-től rögtön automatikus visszajelzést e-mailben, hogy kitöltötted az űrlapot, akkor valamiért nem sikerült az űrlap beküldése. Ez esetben keress fel bennünket, és megoldjuk a regisztrációt.(06 20 562 3263)
Ha nem kapod meg a befizetési információt a regisztrációs űrlap kitöltése után egy nappal, akkor a SPAM-ben is nézd meg a leveleid között, mert lehet, hogy oda tette a rendszer. Ha ott sincs, kérjük, jelezd e-mailben felénk.
____________________________________________________________

KAPCSOLATBAN ISTENNEL - KAPCSOLATBAN EGYMÁSSAL
Felekezetközi közösségi alkalom egyedülállók részére
2020.12.25. - ONLINE KARÁCSONYI KÁVÉHÁZ

♡ ✝ ☼ 🌈 ☀️ 😎 😆 😂 ❤️ 👍 ✔︎ ♂ ♀

INTERAKTÍV - ONLINE
KARÁCSONYI KÁVÉHÁZ
...hogy senki NE legyen egyedül!

Ha Te is megtaláltad már Istent és egyedülálló vagy, akkor ez az alkalom Neked szól! Csatlakozz DECEMBER 25-én egy lazítós, kikapcsolódós, aktív, barátkozós isteni feltöltődésre!
Ha kész vagy arra, hogy Isten vezessen az életed minden területén, és nyitott vagy másokkal is megismerkedni, akkor itt a helyed!
- Vidám, baráti hangulatú online, interaktív programok, játék!
- Tartalmas közös beszélgetések és üzenet a Biblia fényében emberi és isteni kapcsolatokról, nehézségekről, megoldásokról, értékekről...
- ima - meg még ami belefér... :)
- ISTEN jelenléte!

A csatlakozáshoz szükséged lesz stabil internetkapcsolatra, mobil eszközre (laptop, PC, tablet, okostelefon), webkamerára és lehetőleg mikrofonos fejhallgatóra, ZOOM alkalamzásban történő regisztrációra, legfrissebb ZOOM alkalmazás letöltésére (www.zoom.us).

A SingleCross online Kávéház vendége: Hámori Attila
Dicsőítés: Tóth Sára és Hegedűs Dávid (Agapé Gyülkezet)

Kapcsolódj be, Téged is várunk!

Menü:
- Isten jelenléte
- buzdító üzenet
- építő imakörök
- ismerkedések és beszélgetések
- vidám játékok
- jókedv, felszabadult légkör
- személyes prófécia kérése (az Alabástrom Projekt közreműködésével)

A 2017-ben indult SingleCross programsorozat sok új kapcsolatot épített. Barátságok, párkapcsolatok, eljegyzések és házasságok is alakultak. Célunk, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek, Isten útján maradjanak a néha reménytelennek tűnő helyzetekben is, találkozzanak hasonló élethelyzetben lévő testvérekkel, megoszthassák egymás terheit, készüljenek fel a párválasztásra, házasságra. A rendezvény az elsődleges célja mellett fórumot kíván teremteni kapcsolatok épülésére, egymásra találásra is, így nagy öröm és bizonyság, amikor Isten ezen a területen is munkálkodik. Hálásak vagyunk a szolgálóknak és a résztvevőknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Köszönjük a folyamatos visszajelzéseket is, amikkel tovább gazdagodik a rendezvény!

IDŐPONT:
2020.12.25. péntek 17:00-24:00 óráig, vagy amíg bírod :)

HELYSZÍN:
online, interaktív élő alkalom interneten keresztül (ZOOM alkalmazással - www.zoom.us)
Részletes útmutatót küldünk a résztvevőknek.

RÉSZVÉTELI DÍJ és FIZETÉSI HATÁRIDŐ:
NORMAL: 2020.12.21-ig történő utalás esetén: 3300 Ft
OVER: 2020.12.21. után történő utalás esetén: 5900 Ft

A részvétel díj utalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról e-mailben fogjuk tájékoztatni a sikeresen regisztrált résztvevőket. A befizetéseket a visszaigazoló e-mail után (legkésőbb a fent jelzett fizetési határidőig) kérjük teljesíteni!
LEMONDÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!

FONTOS: 18+
Ezen az alkalmon nincs korhatár korlátozás, tehát minden felnőtt egyedülálló/elvált/özvegy keresztény testvéreink részvételére számítunk, akik gyülekezethez tartoznak. A jelentkezéshez a pásztori/vezetői/házicsoport-vezetői ajánlás továbbra is kell, kérjük aláírva e-mailben visszaküldeni legkésőbb a rendezvény kezdete előtt két nappal, azaz 12.23-ig az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címünkre. (A dokumentum https://drive.google.com/open?id=1CY92q2w7lYO4OfAWY4k4d1hxuG5U3yXx linken található!)
Ha már korábban elküldted az ajánlást, a regisztrációban jelezd és már újra nem kell küldened!

HA JÖNNI SZERETNÉL, MI A TEENDŐ?
1. Töltsd ki figyelmesen a regisztrációt! A nem kötelező kérdésekre adott válaszokkal a szervezőket segíted.
2. Várj a visszaigazoló e-mailünkre! (Ha egy napon belül nem kapsz visszajelzést, valószínűleg valami gond van a jelentkezéseddel, úgyhogy keress meg bennünket az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen!!)
3. A visszaigazolt részvételi díjat utald át a visszaigazoló e-mailben elküldött bankszámlaszámra, a jelzett közleményt pontosan írd az utaláshoz! A regisztráció csak a befizetéssel együtt és vezetői ajánlással érvényes.
4. Figyelmesen olvasd el az infókat a leveleinkben!
5. Végül pedig csatlakozz online DECEMBER 25-én!!!

+1 és legfontosabb: készülj erre az alkalomra, és imádkozz azért, hogy Isten ismét különleges módon legyen ott velünk mindenben!

ADD TOVÁBB MÁS HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ TESTVÉREDNEK IS EZT A LINKET!

Ha bármi kérdésed van, itt elérhetsz bennünket:
www.singlecross.hu, info@singlecross.hu, singlecross2017@gmail.com, 06 20 562 3263
www.facebook.com/SingleCross

Sok szeretettel várunk TÉGED is!!!!

a SingleCross csapata
„Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.” 1 Móz 2,18

(Programváltozás jogát fenntartjuk!)
A részvevőkről adatokat nem adunk ki!​

FONTOS!!!
SingleCross SZABÁLYZAT-ban a részvételi feltételek, lemondási információk itt találhatók:
https://szbraz.wixsite.com/singlecross/copy-of-adatkezelesi-tajekoztato
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
Email address *
Vezetékneved *
Keresztneved *
Telefonszámod *
Állampolgárságod *
Lakcímed - ország *
Lakcímed - irányítószám *
Lakcímed - város *
Lakcímed - utca, házszám *
Születési dátumod *
MM
/
DD
/
YYYY
Születési helyed *
Nemed *
Cégnévre kért számla esetén CÉGNÉV, CÍM, ADÓSZÁM: *
Gyülekezeted neve *
Gyülekezeted vezetője: *
Gyülekezetvezető e-mail címe:
Gyülekezetvezető telefonszáma:
Megtérésed éve *
Státuszod *
Vezetői ajánlás *
Részt vettél már SingleCross rendezvényen? *
Required
Hol hallottál az eseményről? *
Írd meg, mi az a téma, vagy kérdés, ami leginkább foglalkoztat az egyedülállósággal kapcsolatosan!
Fentieket elolvastam, tudomásul vettem. Fent megadott adataim megfelelnek a valóságnak, minden rám vonatkozó adat a saját adatom. Szeretnék aktívan részt venni a SingleCross weekend programon. Tudomásul veszem, és elfogadom, hogy az eseményen vezetői ajánlással vehetek részt (https://drive.google.com/open?id=1eWKPpcYTlWyV-ZgXCIMZ7VJP13m8-yW6). Tudomásul veszem, és elfogadom, hogy az eseményről promóciós jelleggel készül fénykép és videófelvétel, amin adott esetben én is szerepelhetek. Tudomásul veszem, és elfogadom, hogy a regisztrációs díj a befizetés után nem kerül visszafizetésre (lemondásra így nincs lehetőség). *
Tudomásul veszem, és elfogadom, hogy a SingleCross szervezői csapata tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi a személyes adatokat. A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli - figyelemmel az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényre -, kizárólag a szállás és a rendezvény érdekében valamint saját programjairól való tájékoztatás keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Mint jelentkező/résztvevő tudomásul veszem, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulásomat önként és határozatlan időre, visszavonásig adom. A jelentkező/résztvevő az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos további jogait és jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza. Módosítási, törlési szándékodat írásban az info@singlecross.hu vagy a singlecross2017@gmail.com email címen kérheted, melyet 3 munkanapon belül végrehajtunk. Hozzájárulok adataim kezeléséhez a fenti linken elérhető ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ alapján. *
A sikeres regisztrációról e-mailben értesítünk! A RÉSZVÉTELI DÍJ átutalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról is ebben fogunk tájékoztatni.
Isten áldását kívánjuk Neked!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy