Skådarhjälpens Nationalskådarlotteri 2018 för dig som varit med i artbingot eller cykelrallyt
Här kan du registrera ditt namn och din insats under Nationalskådarveckan för att delta i utlottningen av priser från Ottenby och Naturbokhandeln. För dig som varit med i Nationalcykelrallyt berättigar var 25:e art dig till en lott. För dig som varit med i Nationalartbingot är det en lott per bricka med bingo på som gäller. Insatsen för varje lott är 25 kronor. Har du lyckats fylla en hel bricka eller se en sånglärka får du dessutom extralotter i lotteriet utan att det kostar något extra, bara du markerar det här i formuläret.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
1. Ditt namn
Kontrollera noga att du fyllt i din mejladress korrekt ovan. Vi kontaktar dig via den om du skulle vinna i lotteriet, och du behöver också spara det mejl du får när du fyllt i formuläret för att kunna gå in och ändra i det senare om du skulle behöva!
För- och efternamn *
2. Bingoregistrering för dig som var med i artbingot
Bingo på allemansbrickorna
Bocka för de brickor du fått bingo på eller fyllt helt och hållet om du har spelat bingo med allemansbrickorna. Lärkbonusen redovisas separat längre ner.
Bingo
Full bricka
Allemansbricka 1
Allemansbricka 2
Allemansbricka 3
Allemansbricka 4
Bingo på de ordinarie brickorna
Bocka för de brickor du fått bingo på eller fyllt helt och hållet om du har spelat bingo på de ordinarie brickorna. Lärkbonusen redovisas separat längre ner.
Bingo
Full bricka
Bricka 1
Bricka 2
Bricka 3
Bricka 4
Bricka 5
Bricka 6
Bricka 7
Bricka 8
Bricka 9
Bricka 10
Bricka 11
Bricka 12
4. Lottregistrering för dig som var med i cykelrallyt
Incyklade arter
Hur många arter såg du under Nationalcykelrallyt?
5. Bonus
Lärkbonus
Bocka för rutan om du har hört/sett sånglärka under veckan och därmed är berättigad till en extralott utan kostnad! Detta gäller oavsett om du varit med i cykelrallyt eller artbingot.
6. Summering och inbetalning
Summera hur många lotter du är berättigad till och vad insatsen för dessa lotter blir (varje ny bingobricka och var 25:e art i cykelrallyt kostar 25 kronor, fulla bingobrickor och lärkbonus ger extralotter utan extra insats). Betala sedan in summan du vill delta med senast den 12 juni för att aktivera dina lotter i Nationalskådarlotteriet.
Hur många lotter vill du delta med i lotteriet?
Normalfallet här är att du deltar med alla dina intjänade lotter från artbingot och cykelrallyt och betalar 25 kronor per bricka. Skulle du ha varit extremt framgångsrik under veckan och fått ihop så många lotter att du tycker att det blir en för stor insats kan du välja att delta med färre antal lotter. Ange i så fall det här under, och betala sedan in den insats som motsvarar det antal lotter du valt.
7.Betalningsinformation
Betala in 25 kronor per bricka via Swish eller Plusgiro:

SWISH
Swisha beloppet till nummer 123 114 71 31 (BirdLife Sveriges Swish-nummer).
Glöm inte att uppge ”Skådarhjälpen” i meddelandefältet!

PLUSIGIRO
Betala in beloppet till plusgirokonto 19 94 99-5 (BirdLife Sveriges plusgirokonto).
Glöm inte att uppge ”Skådarhjälpen” i meddelandefältet!
Bekräfta inbetalning
Markera hur du har betalat eller om du kommer betala senare (senast 12 juni).
8. Till sist!
Tack för att du är med och stödjer vår insamling för att rädda sånglärkorna. Följ @skadarhjalpen på Facebook för löpande uppdateringar under hela veckan, eller kika in på www.skadarhjalpen.se då och då (vissa löpande uppdateringar kommer bara på Facebook men alla stora händelser redovisas även på hemsidan).

GLÖM INTE ATT SPARA LÄNKEN SOM DU FÅR PÅ SVARSSKÄRMEN + I DIN MEJL. OM DU BEHÖVER GÅ IN OCH UPPDATERA FORMULÄRET BEHÖVER DU DEN! SKULLE DU RÅKA TAPPA BORT LÄNKEN, FYLL I ETT NYTT FORMULÄR OCH BOCKA FÖR ALTERNATIVET NEDAN:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy