Anmälan säsongsavslutningsträff
Adress: Allfargatan 26. Torsås. Sammansträdesrummet "Fulvik"
Kontakta oss på (+46) 486 33 100
Email address *
Välkommen på säsongsavslutningsträff
I sommar har vi fått svettas ordentligt! Naturligtvis hoppas vi på fortsatt fint väder så att vi kan förlänga turistsäsongen. Sommaren har varit tuff, många av våra besökare har nöjt sig med långa latadagar vid stranden. Värmen har påverkat besökarnas rörelsemönster, hur har det påverkat era verksamheter? Vi vill veta hur det har gått för er och välkomnar därför alla företagare, föreningar och eldsjälar som jobbar med någon form av besöksverksamhet till en säsongsavslutningsträff. Vi bjuder på lite mat och fika!

Under kvällen kommer vi att utvärdera och sammanfatta sommaren, prata om det som ni upplevt gått bra och det vi tillsammans kan utveckla för att göra bättre. Vidare kommer vi göra en gemensam analys och prata om möjliga samarbeten. Vi gästas även av Oskar Lind som arbetar som affärsutvecklare för en växande besöksnäring på Regionförbundet Kalmar. Oskar kommer att berätta om Regionförbundets arbete och om projektet som han just nu arbetar med.

Inför träffen ber vi er svara på utvärderingsfrågorna som ni finner i mailet. Skriv gärna svaren direkt under frågorna. Vi önskar få in era svar via e-post senast den 20 september.

Varmt välkommen önskar Joanna Kohnen Servicevägledare/ Tf. Turistbyråansvarig
och Anna-Kristina van Craen Näringslivsutvecklare, Torsås kommun

Kan du delta? *
Vilka är namnen på personerna som deltar?
Your answer
Specialkost/ intolerans
Your answer
Kommentarer och/eller frågor
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms