Ehdolle HOK-Elannon edustajistovaaleihin Vihreälle listalle
Kiinnostaako sinua vastuullisen yritystoiminnan edistäminen HOK-Elannon edustajistossa? Vaalit lähestyvät, tule ehdokkaaksi!

HOK-Elannon edustajistossa Vihreät ovat edistäneet sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää liiketoimintaa. Edustajisto on ylin päättäjä osuuskaupassa, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja jonka liikevaihto on noin 2 miljardia vuodessa. HOK-Elannon palvelut kattavat ruokakaupan, ravintolat, käyttötavaran remontoinnista kosmetiikkaan ja vielä hautaustoimistotkin. Edustajiston voimasuhteiden perusteella edustajisto nimeää hallintoneuvoston, joka puolestaan valvoo ammattilaisista koostuvaa osuuskaupan hallitusta.

”Yrityksillä on iso merkitys kestävän elämäntavan edistämisessä ja olemme käyneet edustajistossa erinomaista keskustelua muun muassa energiatehokkuuden parantamisesta, ruokahävikin vähentämisestä sekä sosiaalisesta työllistämisestä. Olen jättänyt edustajistossa aloitteen häkkikanojen munien myynnistä luopumisesta.” - Pinja Nieminen, HOK-Elannon Vihreän edustajistoryhmän puheenjohtaja 2016-2020

***

HOK-Elannon edustajistovaalit järjestään maalis-huhtikuun vaihteessa 26.3.-6.4.2020. HOK-Elannon alueeseen kuuluvat Espoo, Vantaa, Helsinki, Mäntsälä, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää ja Tuusula. Lue lisää tietoa vaaleihin liittyen HOK-Elannon sivuilta:

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/osuuskauppavaalit

Vaaleissa tulee olemaan kaksi tai useampia vihreitä listoja.

Kerro halukkuudestasi asettua ehdolle täyttämällä tämä lomake (lomakkeen täyttäminen ei velvoita vielä lähtemään ehdolle). Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme asiasta lisää.

Huomaathan, että sinulla tulee olla henkilökohtainen jäsenyys HOK-Elantoon ollaksesi vaalikelpoinen. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä HOK-Elannon jäseneksi 31.12.2019 asti päästäksesi ehdolle. Rinnakkaisjäsenyys ei riitä. Jos et tiedä oletko jäsen, voit soittaa HOK-Elannon asiakaspalveluun ja tarkistaa asian: PUH: 010 76 60210 (ma-pe klo 8-20) (0,084 €/min)

Tietosuojaseloste:
https://docs.google.com/document/d/1MXrTcYFTvGJwzAvivVtqYxYM7Bbl1r0Gd_lrFfN_1DY/edit?usp=sharing

Yhteyshenkilöt:

Helsinki
Emma Mikkilä
emma.mikkila@vihreat.fi

Uusimaa
Oskari Sundström
oskari.sundstrom@vihreat.fi
Email address *
Nimi *
Your answer
Äidinkieli, muut kielet *
Your answer
Asuinpaikkakunta *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Esittely: Kerro lyhyesti itsestäsi ja kiinnostuksestasi ehdokkuutta kohtaan *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vihreät - De Gröna. Report Abuse