Oulun akateeminen olutseura ry:n liittymislomake
Yhdistyksen nimi on Oulun akateeminen olutseura ry ja sen kotipaikka on Oulu. Yhdistys voi käyttää toiminnassaan lyhennettä OAOS. Yhdistyksen tarkoituksena on seuran kollektiivisen oluttietouden kasvattaminen, olutkulttuurin ja hyvien juomatapojen edistäminen sekä kotioluen valmistukseen liittyvän tietouden jakaminen. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää erilaisia jäseniltoja ja –tapahtumia. Yhdistys ylläpitää yhteyksiä Oulun yliopiston ylioppilaskuntaan sekä muihin olutseuroihin.
Email address *
Haettava jäsenyys *
Varsinaiseksi jäseksi voidaan hyväksyä hyvämaineinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä hyvämaineinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Yhdistyksen jäsenistä vähintään puolet on oltava Oulun yliopiston ylioppilaskunnan nykyisiä tai entisiä jäseniä. Seura pitää jäsenistään yhdistyslain mukaista jäsenluetteloa. Kaikkien yhdistyksen jäsenien on oltava täysi-ikäisiä.
Sukunimi *
Etunimet *
Syntymäaika *
Muodossa pp.kk.vvvv.
Puhelinnumero
Muodossa XXX-YYYYYYY.
Sähköpostiosoite *
Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan seuran toiminnasta tiedottamiseen. Mikäli haluat pysyä OAOSin jäsenenä (mahdollisen) valmistumisen jälkeen, käytäthän jotain muuta kuin opiskelijatunnukseesi liitettyä sähköpostia!
Yhteys Oulun yliopistoon
Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.
Yhteys Oulun yliopiston ylioppilaskuntaan (OYY) *
Valitse parhaiten kuvaava vaihtoehto.
Lisätietoja
Muita hakemuksen käsittelyn kannalta relevantteja tietoja.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy