TALLER "M'AJUDES A ENTENDRE EL MEU MÒBIL?" 2023-2024


Les noves tecnologies són cada dia més necessàries en la nostra societat i per aquest motiu, des del Servei de Gent Gran i amb la col·laboració dels joves del programa Transitem de l'Escola d'Adults l'Olivera, hem organitzat un taller de dues sessions sobre coneixements bàsics dels mòbils per a persones empadronades a Sant Quirze del Vallès jubilades, o prejubilades a partir de 55 anys.

Objectius:

- Contribuir a la inclusió i l'alfabetització digital.

- Afavorir la seva autonomia personal en la realització de les tasques de comunicació, oci i organització que es necessiten pel seu dia a dia.

Els participants portaran els seus propis mòbils per que sigui més fàcil aprendre cada concepte i aplicar-ho a la vida real.

Les sessions s'iniciaran a l'octubre i tindran lloc al Casal Serra de Galliners el 4rt divendres de cada mes.

Places limitades per ordre d'inscripció.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
A quines sessions assistiràs?
NOM I COGNOMS *
DNI/NIE/PASSAPORT *
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
TELÈFON DE CONTACTE *
ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC *
INFORMACIÓ SOBRE LA PROTECIÓ DE LES  DADES PERSONALS
*
D'acord amb la Llei 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, t’informem que les teves dades seran tractades per gestionar les inscripcions al Taller "M'ajudes a entendre el meu mòbil?" 2023-2024.

El responsable de tractament és l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Per a més informació pots consultar la política de privacitat a www.santquirzevalles.cat: Ajuntament > Política de privacitat.

Per a accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels teus drets pots adreçar-te a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Plaça de la Vila, 1, 08192 o per registre electrònic.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Report Abuse