Immunitet och hälsa med Anna-Karin Aksberg
Känner du dig stressad? Har du ingen ork och energi? Vill du lära dig mer om immunitet och hälsa?

Anna-Karin Aksberg är en engelsk registrerad Nutritional Therapist (näringsfysiolog) och hälsocoach och bor sedan 25 år i London där hon även är medlem i SWEA London.

I våras höll Anna-Karin en mycket uppskattad föreläsningsserie för SWEA London om immunitet och nu får även vi alla Sweor över hela världen, möjligheten att lyssna till kunniga Anna-Karin när hon föreläser om immunitet och hälsosam livsstil vid två föreläsningar. (Del 2 kommer 22 februari 2021).

Anna-Karin arbetar enligt funktionell medicin som ser till individen som helhet, underliggande bidragande faktorer och triggers, större livsförändringar som kan bidra till eventuella hälsoproblem.

Och vad kan vara mer högaktuellt i dessa tider än immunitet när vi lever med en global epidemi? Att förbättra sin immunitet är ett sätt att inte bli lika mottaglig för smitta men även att klara eventuella sjukdomar på ett bättre sätt. Anmäl dig nedan...TID: måndag 16 november kl 17.00 svensk tid


Läs mer om Anna-Karins egen historia...

Efter flera år i London City tog mitt liv vändning, jag var alltid stressad, jobbade sent och åt ute mest hela tiden. Det fungerade inte, jag började söka mig tillbaka till mina rötter och intresse för mat och hälsa. Jag ändrade mina vanor och märkte en snabb förändring. Jag fick mer energi, kände mig piggare och gladare och hälsosammare. Det ledde till en total karriär-förändring och jag började studera nutriton (näringslära).

Efter tre års studier blev jag registrerad som nutritional therapist (näringsfysiolog) och jag driver mitt eget företag, Aksberg Nutrition. Jag ägnar mig mest åt individuella konsultationer men erbjuder också företags-event och events. Jag arbetar enligt funktionell medicin som ser till individen som helhet, underliggande bidragande faktorer och triggers, större livsförändringar som kan bidra till eventuella hälsoproblem.

Det är en fantastisk gåva att kunna hjälpa mina klienter att optimera sin hälsa, att hjälpa de att må bättre och att dela med min kunskap om mat och nutrition.


Du kan läsa mer på Anna-Karins hemsida och följa henne i sociala medier här:

Hemsida: www.aksbergnutrition.com

Facebook: https://www.facebook.com/aksbergnutrition
Instagram: @annakarinaksbergVälkommen!ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar som du vill att vi tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarieverktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan, via email.
Om du av någon anledning inte får emejlet med länken till webbinariet så läggs den också ut samma dag i SWEA Världen på Facebook.

Håll utkik!
Här berättar Anna-Karin om sitt arbete (engelska)
Anna-Karin Aksberg
Förnamn *
Efternamn *
Email: *
Email (skriv din email igen, tack): *
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Om du har funderingar eller frågor till Anna-Karin om hälsa och immunitet, så skriv dem gärna här:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy