Huisartsen gezocht!
Via dit formulier kunt u ons de gegevens van uw huisarts bezorgen. Uit alle inzendingen zullen we een zo representatief mogelijke selectie maken naar wie we de infopakketten opsturen.

Het is mogelijk dat we uw arts contacteren vooraleer een pakket te verzenden. Dat doen we om zeker te zijn dat de arts interesse heeft in het pakket, zodat het niet onmiddellijk bij het afval belandt. We laten uw arts niet weten wie zijn/haar gegevens heeft doorgegeven en we zeggen ook niets over uw antwoorden op onze vragen.

U kunt ervoor kiezen om het pakket zelf bij uw arts te bezorgen in plaats van dat wij het rechtstreeks naar hem/haar verzenden. We vragen ook in dat geval de contactgegevens van uw arts omdat we er zeker van willen zijn dat geen enkele arts het pakket meerdere keren krijgt.

We hebben slechts budget voor een beperkt aantal pakketten. Het is dus helaas mogelijk dat uw arts, ondanks dat u het formulier invulde, toch geen pakket ontvangt. Het is voor ons praktisch en organisatorisch onmogelijk om u daarover op de hoogte te houden. Hopelijk hebt u hiervoor begrip. Alle materiaal zal op onze website voor iedereen beschikbaar zijn.

Overeenkomstig de Europese wet op de persoonlijke gegevensbescherming vragen wij enkel gegevens die we nodig hebben voor het verzenden van de infopakketten. U heeft het recht op elk moment uw gegevens te laten verwijderen, zelfs wanneer u die zelf hebt doorgegeven. Alle verzamelde persoonsinformatie zal worden vernietigd van zodra de pakketten zijn verzonden.


Belangrijk: vul alle pagina's van het formulier in en vergeet op het einde niet op 'Verzenden' te klikken. Anders gaan de antwoorden verloren.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy