Înscriere la Atelierul de jurnalism pentru fapte bune
De ce Jurnalism pentru fapte bune? – Credem în puterea poveștilor de a inspira și de a mobiliza oameni și credem că prin jurnalism se poate răspândi energia oamenilor și ideilor care mișcă lucruri în jurul nostru.

Atelierul este dedicat tinerilor pasionați de scriere creativă, care vor să afle noțiuni elementare de jurnalism , jurnaliștilor și coordonatorilor de proiecte interesați de dezvoltarea lor profesională sau persoanelor dornice să dea voce inițiativelor pozitive din jurul lor.

În cadrul atelierului, vei învăța cum să pregătești un interviu, cum să documentezi un subiect, cum să adresezi întrebări şi cum să inspiri mai departe prin povestea documentată, dar și cum poți aplica aceste noțiuni, documentând o cauză din comunitate, care te inspiră. (În perioada 18-21 august au loc și Zilele Cetății Făgăraș, un prilej bun ca toată lumea activă din oraș și împrejurimi să fie prin preajmă.)

Atelierul va avea loc joi, pe 18 august 2016, între orele 14-17, la Casa Asociațiilor și Fundațiilor Făgăraș și este susținut de Svetlana Cârstean, scriitoare.

Evenimentul se desfășoară în cadrul Zilelor Voluntariatului și Inițiativelor Civice Țara Făgărașului (ZVÎC 2016), organizate în perioada 17-21 august 2016 în Făgăraș, de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, în colaborare cu MKBT:Make Better, Primăria Făgăraș, Casa Asociațiilor și Fundațiilor Făgăraș.

Prenume *
Your answer
Nume *
Your answer
Email *
Your answer
Telefon *
Your answer
Organizație (dacă este cazul)
Your answer
De ce îți dorești să participi la atelier? *
Your answer
Alte detalii
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms