CURS DE MONITOR/A DE LLEURE
El curs consta de 100h presencials, que es faran entre l'11 i el 23 de juliol de 2022.
De dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15.30 a 19.30 hores, i dissabtes, de 9 a 14h, a l'Espai Cívic d'Agramunt.

La formació consta de 100 hores presencials i 160, de pràctiques, que es poden fer durant els tres anys a un centre homologat.

Un cop acabada la formació, que inclou també un període de pràctiques, l'alumnat rebrà un títol homologat. Les classes aniran a càrrec de l'Escola Forca, de la Fundació Escolta Josep Carol.

Per participar-hi, cal ser major de 18 anys i abonar el preu de matrícula (100 €), un cop es confirmi la inscripció per correu electrònic.

Les places són limitades.

El curs es farà sempre que s'arribi a un mínim de persones inscrites.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms *
DNI/NIE *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça i localitat *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
D’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals(LOPDGDD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Agramunt, amb la finalitat de participar en un curs de monitor/a de lleure, impartit per l'Escola Forca, de la Fundació Escolta Josep Carol. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals, el compliment d’obligacions legals, l’interès públic i exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça protecciodades@agramunt.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a l’adreça dpd@agramunt.cat. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. Es farà cessió de les dades a la Fundació Escola Josep Carol, com a encarregada del tractament per a la gestió del Curs de monitor/a de lleure.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy