Inscripció al instensiu d'estiu 
del 25 de juny al 26 de juliol 2024
Sign in to Google to save your progress. Learn more
CASAL DE VERANO 2024
HORARIS
NOM COMPLET DE L'ALUMNE | Nombre completo del alumno/a *
DATA DE NAIXEMENT | Fecha de nacimiento *
MM
/
DD
/
YYYY
DIRECCIÓ POSTAL | Dirección Postal
PER QUINA SETMANA VOLS REALIZAR LA INSCRIPCIÓ? | ¿Para que semana quieres realizar la inscripción? *
Required
¿Quantes classes realitzaràs a la setmana?
DIRECCIÓ DE CORREU ELECTRÒNIC | Dirección de correo electrónico *
NÚMERO DE TELÈFON | Número de teléfono *
Observacions
Entenc i accepto que només es retornarà el import de la reserva (paga i senyal) si l'intensiu no es pot dur a terme, es a dir si l'empresa organitzadora suspen l'activitat. En cap cas es retornarà, per baixa de l'alumne.
*
Accepto el tractament d'aquestes dades de caracter personal per part de Mov Estudi de dansa d'acord amb el formulari signat en la inscripció de l'alumne
Clear selection
Com a pare, mare, tutor/a, major d'edat i amb plena capacitat legal d'obrar, AUTORITZO  a Mov estudi de dansa. NIF 45833237X a captar i utilitzar les imatges fotogràfiques i audiovisuals en què apareix en relació a les activitats realitzades i/o promogudes pel centre. Així mateix declara que:
1. Autoritza i cedeix lliurement i voluntàriament a Mov estudi de dansa amb caràcter gratuït la difusió de les imatges dins de la pròpia escola, pàgina web i a les xarxes sociales administrades per Mov estudi de dansa.
2. Renuncia expressament a qualsevol reclamació que pogués fer a Mov estudi de dansa, Escola de Dansa per l'ús de les imatges de les imatges, de conformitat amb aquesta autorització
3. Mov estudi de dansa, haurà d'atenir-se en tot moment a l'ús i tractament de les imatges de manera adequada i respectuosa d'acord amb la llei Orgànica 1/1982 de 5 de maig, de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les fotografies i altre material audiovisual objecte d'aquesta autorització seran arxivats en el fons documental de Mov estudi de dansa, en un fitxer del qual és responsable aquesta corporació, i no podran ser objecte de tractament ni utilitzades per a altres usos o finalitats diferents de les autoritzades en aquest document. Aquestes dades personals no serán cedides a cap altra persona física o jurídica pública o privada si una llei no ho autoritza.
D'acord amb aquesta llei, podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació de les vostres dades i oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes en la legislació vigent, dirigint-vos al responsable del fitxer.
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy