ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ -ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας ώστε να σας ενημερώνουμε σχετικά με θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Φιλοθέης καθώς και τη συμμετοχή σας στον σύλλογο. Τα στοιχεία που συμπληρώνετε θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία μαζί σας και δεν θα διατεθούν σε τρίτους.

Ευχαριστούμε!
Για το ΣΓΚ Γενικού Λυκείου Φιλοθέης
Γεράσιμος Ζερβός, Πρόεδρος

Σημείωση: Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό της Ε.Ε. 679/2016 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, χρειαζόμαστε τη ρητή συγκατάθεσή σας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για να μπορούμε να συμπεριλάβουμε τα στοιχεία σας σε κατάλογο δεδομένων, ο οποίος είναι σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή αρχείου που διατηρεί ο Σύλλογος.
Σκοπός είναι η συλλογή δεδομένων ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους γονείς / κηδεμόνες για εκδηλώσεις ή άλλα επείγοντα θέματα του σχολείου των παιδιών μας.
ΔΕΝ θα διαβιβάσουμε, εκχωρήσουμε, πουλήσουμε ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο διαθέσουμε με ή χωρίς αντάλλαγμα τα παραπάνω δεδομένα σας, σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα συλλέγει, αποθηκεύει και εν γένει επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σας για όσο χρόνο φοιτούν οι μαθητές/μαθήτριες στο Λύκειο Φιλοθέης.
Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή την παρούσα συγκατάθεσή σας, στο σύνολο ή εν μέρει. Επιπλέον, δικαιούστε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία τηρεί, διαθέτει και επεξεργάζεται ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων• να ζητήσετε την επικαιροποίηση των προσωπικών σας δεδομένων και να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας από τα αρχεία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ή τον περιορισμό της χρήσης των δεδομένων σας.
Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να απευθυνθείτε στον/στην εκάστοτε Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy