Påmelding, Ellingsrud Musikalteater
Å være med i Ellingsrud musikalteater er sosialt, utviklende, og fremmer samarbeid, samhold og mestringsfølelse, og er først og fremst veldig gøy. Vi har hovedsakelig øvinger på søndager, men innimellom vil det også være sporadiske enkeltøvinger på onsdager. Å være med i Ellingsrud musikalteater er gratis. Ved å fylle ut og sende dette påmeldingsskjemaet aksepterer jeg følgende:

1. Mitt barn ønsker å være med i Ellingsrud musikalteater
2. Vi laster ned appen Spond og følger med på meldingene, arrangementene, innleggene og filene som blir lagt ut der, og spør dersom det er noe vi ikke helt forstår i informasjonen som blir gitt.
3. Barnet mitt kommer til å stille forberedt til øvingene når vi jobber mot forestillinger, og vil prioritere å komme på generalprøver og forestillinger foran andre hendelser og aktiviteter den uken i året det gjelder.
4. Det er ok at barnet mitt blir fotografert/filmet på øvinger og forestillinger, og at bildene/filmene kan bli brukt til å promotere Ellingsrud musikalteater i sosiale medier eller i medier ellers.
5. Vi foreldre er med å hjelpe til i de gruppene vi velger. Noen grupper har mest å gjøre i forbindelse med forberedelser av forestillinger (kostymer og kulisser) og andre har litt å gjøre gjennom hele året (sosial gruppe, og film/promo)
6. Alle foreldre må hjelpe til bak og rundt scenen både på generalprøver og forestillinger når vi har musikalproduksjoner på profesjonelle scener. Dette er i tillegg til deltakelsen i foreldregruppene.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Deltakers navn *
Deltakers fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Navn foresatt(e) *
Telefonnummer foresat(te) *
I tillegg til å hjelpe til under forestillinger kan vi bidra med følgende fortløpende gjennom hele året: *
Required
Jeg har lest og godkjent informasjonen i påmeldingsskjemaet! *
Required
Eventuelle kommentarer/spørsmål
Hjertelig velkommen til:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy