Sct. Jørgen Badmintonklub - holdkampe
Da klubben har fået mange nye spillere, vil vi gerne undersøge, hvor mange der har lyst til at spille holdkampe og hvor stort et engagement der er for det.
Navn *
Alder *
Hvilke(t) hold ønsker du at spille på? *
Det er muligt at spille på flere hold, hvis man ønsker. Sæt venligst nedenstående i prioriteret rækkefølge, hvis det ønskes at spille på flere hold. Hvis du ikke ønsker at spille 40+ eller 50+, så se bort fra de efterfølgende spørgsmål om holdopstilling.
1. prioritet
2. prioritet
3. prioritet
Jeg ønsker ikke at spille
Seniorhold
40+
50+
Seniorholdopstilling
Hver person spiller 2 kampe. Det er muligt at spille single/double eller mixdouble/double. Sæt venligst nedenstående i prioriteret rækkefølge, eller kryds af i 'jeg ønsker ikke at spille', hvis single ikke er en mulighed.
1. prioritet
2. prioritet
Jeg ønsker ikke at spille
Single/double
Mixdouble/double
Clear selection
40+ holdopstilling
Hver person spiller 2 kampe. Det er muligt for herrer at spille mixdouble/double eller double/double, hvor damer kun kan spille mixdouble/double. Sæt venligst nedenstående i prioriteret rækkefølge. Hvis du ikke ønsker at spille 40+, så se bort fra dette spørgsmål.
1. prioritet
2. prioritet
Mixdouble/double
Double/double
Clear selection
50+ holdopstilling
Hver person spiller 2 kampe. Det er muligt for herrer at spille mixdouble/double eller double/double, hvor damer kun kan spille mixdouble/double. Sæt venligst nedenstående i prioriteret rækkefølge. Hvis du ikke ønsker at spille 50+, så se bort fra dette spørgsmål.
1. prioritet
2. prioritet
Mixdouble/double
Double/double
Clear selection
Niveau af engagement *
Hvis du har accepteret datoerne for holdkampene, hvad skal der til for, at du aflyser? Det er muligt at vælge mere end et svar.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy