Anmälan till aktiviteter med UH 2020
Vad roligt att du vill anmäla dig till en aktivitet med Unga Hörselskadade!

Om du vill anmäla dig till mer än en aktivitet så måste du skicka ett formulärsvar per aktivitet (en anmälan för varje aktivitet och deltagare).

Observera att du behöver vara medlem i Unga Hörselskadade 2020 för att delta. Bli medlem här: https://uh.se/bli-medlem/. Det är helt GRATIS att vara medlem i Unga Hörselskadade.

Du kan läsa mer om våra aktiviteter: https://uh.se/lager-och-ovriga-aktiviteter/.

Vi vill att alla ska ha möjlighet att delta på våra aktiviteter. Därför vill vi tipsa om att det går att söka ekonomiskt stöd för att kunna vara med. Här kan du läsa om några bidrag som går att söka, https://uh.se/soka-bidrag/.

Om du har fler frågor kontakta hanna.bergstrom@uh.se. Observera att det kan dröja några dagar innan ni får bekräftelse på att du/ditt barn blivit anmält till våra verksamheter. Detta för att vi behöver skicka ut bekräftelsemail manuellt.
Jag samtycker till att informationen jag lämnar för mig eller mitt barn i samband med anmälan till Unga Hörselskadades aktivitet används i syfte att förmedla information inför under och efter aktivitet samt i syfte att skapa en tillgänglig verksamhet som möter den anmäldes behov. Läs mer hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy på vår hemsida www.uh.se. *
Vilken aktivitet?
Superkul att du vill anmäla dig till våra verksamheter! Alla platser till våra aktiviteter 2020 är nu fullbokade. Anmälan inför nästa års verksamheter 2021 kommer att öppna i december, så håll utkik!"
Namn (För- och efternamn)
Personnummer (YYMMDD-XXXX)
E-postadress
Informationen om lägret skickas enbart till denna adress som du angett här. Det är ditt ansvar att kolla dina mail och meddela om/när du byter mail.
Mobilnummer
Till och från vilken ort reser du/ditt barn?
Uppgifter till anhörig (namn och telefonnummer)
Om något akut händer dig/ditt barn så måste vi ha nummer till någon som vi kan nå (namn och telefonnummer)
Har du behov av:
Clear selection
Är du/ditt barn allergisk eller har annan specialkost? Ange då detta här:
Kan du/ditt barn simma minst 200 meter?
Clear selection
Det är okej att lämna ut mina kontaktuppgifter till andra deltagare för samåkning till aktiviteten?
Clear selection
Önskar du låna taktil väckarklocka?
Clear selection
Jag samtycker till att Unga Hörselskadade publicerar bilder där jag är med i följande sammanhang. Observera att du alltid kan dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss på kansli@uh.se. Vill du ha mer information? Läs i vår integritetspolicy som finns på vår hemsida.
Är det något ytterligare ledarna ska tänka på?
Hur fick du information om UH:s verksamhet? (Du kan välja flera alternativ)
Avbokningsregler
Om du eller ditt barn (om barnet/ungdomen är under 18 år) inte kan vara med på en aktivitet så behöver du alltid kontakta kansliet. Om du hoppar av efter sista anmälningsdag utan särskilda skäl kommer UH inte återbetala din deltagaravgift. Vid sjukdom återbetalas inbetald deltagaravgift om du skickar in ett läkarintyg senast en vecka efter aktiviteten skulle ha ägt rum.

Kontaktuppgifter till kansliet är kansli@uh.se
Har du några frågor kan du höra av dig till kansli@uh.se
Du kan också skriva frågor till oss i kontaktformuläret som du hittar här: https://uh.se/kontakt/.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Unga Hörselskadade. Report Abuse