Anmäl arrangemang Helsingborg Pride
Vi välkomnar att fler aktörer arrangerar evenemang under Helsingborg Pride. Därför kan du anmäla egna arrangemang till Helsingborg Prides program. Det kan vara alltifrån fest, föreläsning eller något helt annat. Evenemanget kan äga rum antingen helgen den 29-30 juni när Helsingborg Pride är, eller i anslutning till dagarna (veckan innan eller efter). Du ansvarar själv för bokning av lokal (vi har inte plats att erbjuda i våra lokaler) och bestämmer själv vad det ska innehålla.

Helsingborg Pride är ett intersektionellt och normkritiskt arrangemang för hbtq+ -personers rättigheter och utrymme i Helsingborg. Vår värdegrund ska genomsyra allt som är en del av vårt program. Värdegrunden består av de fyra punkterna kamp, innehåll, gemenskap och samarbete. Den sista punkten är du ju redan i full gång med eftersom du läser det här, så den kan du checka av direkt. Övriga tre går vi igenom i form av en checklista för att det ska bli enklare att omsätta värdegrunden i praktiken.

Deadline för anmälan till programmet är den 15 maj. Alla programpunkter som går i linje med vår värdegrund läggs in i det officiella programmet på hemsidan, men du som arrangör ansvarar själv för övrig marknadsföring.

Frågor? hej@helsingborgpride.se

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service