Înscriere Școala de Voluntariat
Hello,

Ne bucurăm că ai accesat acest formular. Asta înseamnă că Școala de Voluntariat ți-a stârnit interes, tocmai ce ne dorim de la participanți. Reamintim următoarele detalii:

Perioadă înscrieri: 15.10-4.11.2018
Locație: Oratoriul Leonardo Murialdo (Popești-Leordeni, Ilfov, Strada Leonardo Murialdo 1, Popești-Leordeni 077160)
Beneficiar: adolescenți și tineri cu vârsta 16-30 de ani;
Taxa de participare: 75 de lei taxa pentru cazare,

*Pentru participanții care vin de joi seara, 15.11, se va elibera adeverință pentru scutirea absențelor de vineri (și joi, dacă este cazul).

Dacă ai alte întrebări, ne poți scrie la adresa: cdptbucuresti@gmail.com sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cdptbucuresti/

**Organizatorii își rezervă dreptul de a-și selecta participanții.

*** Dacă completezi acest formular ești de acord că:

a. CDPT București va prelucra datele cu caracter personal colectate în acest formular pentru organizarea Școlii de Voluntariat
b. Datele vor fi tratate confidențial în conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date cu modificările și completările ulterioare, precum și prevederile Directivei 2005/58 CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor, transpusă prin Legea nr. 506/2004.
c. Am fost informat/ă cu privire la drepturile care îmi sunt conferite de Legea nr. 677/2001 cu caracter personal, inclusiv, dar fără a se limita la acestea: dreptul de acces și intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus/ă unei decizii individuale și dreptul de a mă adresa justiției.
d. Imaginile mele (format foto sau video) realizate pe parcursul Școlii de Voluntariat, organizată de Centrul Diecezan pentru Pastorația Tineretului, să fie reproduse, prelucrate, utilizate și făcute publice în materialele publicitare tipărite (ziare, flyere, pliante și toate materialele în format print) precum și pe canalele de comunicare online ale Centrului Diecezan pentru Pastorația Tineretului, în scop de publicitate, marketing, în conformitate cu prevederile art. 88 alin. (1) din Legea nr. 8/1996 a drepturilor de autor.

Nume și prenume *
Your answer
Vârstă *
Your answer
Parohie *
Your answer
Decanat *
Your answer
Email *
Your answer
Telefon *
Your answer
Nume și prenume părinte (în cazul minorilor)
Your answer
Număr de telefon părinte (în cazul minorilor)
Your answer
Restricții alimentare *
Care sunt așteptările tale legate de parcurgerea Școlii de Voluntariat?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service