Prijava za sakrament Prve Pričesti 2022.
Ispunjavanjem ovog forumlara prijavljujete svoje dijete za sakrament Prve Pričesti u proljeće 2022. godine.

Osim ove prijave, molimo roditelje neka nam dostave krsni list svoga prvopričesnika najkasnije do 1. svibnja 2022. godine. Krsni list, koji smije biti najviše 6 mjeseci star, možete dobiti u župi gdje ste krstili svoje dijete. Ako ste krstili dijete u Hrvatskoj katoličkoj misiji u Hamburgu, onda ne morate donositi krsni list.
U slučaju da ne dobijemo termine u školama zbog epidemioloških razloga,, onda će se katehetska priprema za sakrament Prve Pričesti održavati nedjeljom pod sv. misom u 18h, u crkvi Sv. Olafa (Speckenreye 41, 22119 Hamburg), počevši od listopada. Ako zbog udaljenosti ili drugih obaveza ne možete dolaziti na nedjeljnu misu, svaki tjedan ćemo vam na e-mail adresu slati kratku katehezu s popratnim videom koji trebate proći sa svojim prvopričesnikom.

Nakon što ispunite sve podatke na dnu formulara kliknete na gumb PODNESI (na njemačkom će biti EINSENDEN ili EINREICHEN, a na engleskom SUBMIT). Nakon što vaš formular bude primljen, također će dobiti kopiju svog zaprimljenog formulara što služi kao potvrda da ste uspješno dovršili postupak prijave.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime prvopričesnika *
Datum i mjesto krštenja
Ime i prezime oca i majke *
Adresa stanovanja (ulica, grad, poštanski broj) *
Broj mobitela jednog od roditelja
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy