Ερωτηματολόγιο για οδηγούς
Σημείωση για τους συμμετέχοντες

Αυτό το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει 21 ερωτήσεις για επαγγελματίες οδηγούς κι έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την αντίληψη των οδηγών σχετικά με την αυτόνομη οδήγηση. Εάν γνωρίζετε κάποιον ενδιαφερόμενο ο οποίος θα ενδιαφερόταν να συμμετάσχει στην έρευνα, παρακαλώ ενημερώστε τους.

Με σκοπό την εξοικείωσή σας με την ορολογία που χρησιμοποιείται στο παρόν ερωτηματολόγιο, οι επόμενοι όροι είναι σημαντικό να περιγραφούν:
● Αυτόνομη οδήγηση: η μεταφορά ενός οχήματος σε συγκεκριμένο προορισμό, υπό πραγματικπές συνθήκες και χωρίς την εμπλοκή κάποιου οδηγού στην όλη αυτή διαδικασία
● Συνδεδεμένο και Αυτόματο Όχημα: όχημα το οποίο έχει τη δυνατότητα αυτόματης οδήγησης και συνδεσιμότητας με άλλα οχήματα, άλλους χρήστες του οδικού δικτύου, την οδική υποδομή και τις υπηρεσίες νέφους (cloud)
● Αυτόνομο όχημα: όχημα το οποίο έχει τη δυνατότητα να οδηγείται είτε με κάποια υποβοήθηση από τον οδηγό, είτε εντελώς αυτόνομα.

Ενδεχομένως να χρειαστεί να σας προσεγγίσουμε για με περαιτέρω διευκρινήσεις.

Τα αποτελέσματα από την ανάλυση των ερωτηματολογίων θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου Steer to Career DRV και θα συμπεριληφθούν σε σχετικά με το έργο κείμενα.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy