Spør Nikolai Astrup ...
... eller noen av de mange andre som skal snakke om status for digitalisering av offentlig sektor på Digitaliseringskonferansen.

Legg inn dine spørsmål knyttet til hver programpost. Du kan være helt anonym om du ønsker.

Ditt navn
Hvis det er OK at ditt navn knyttes til spørsmålene, fortell oss hva du vil vi skal kalle deg her. La feltet stå tomt om du ønsker å være anonym.
Your answer
Dag 1
Tirsdag 11. juni
09.00 DND Frokost: Oppvarming
Diskusjon mellom Eirik Bergesen (konferansier) og Jens Nørve (Difi). Egen prat med Kristin Wieland (KS). Hvilke spørsmål vil du ha svar på?
Your answer
11.30 Regjeringens digitaliseringsstrategi
Digitaliseringsminister Nikolai Astrup lanserer regjeringens digitaliseringsstrategi. Hva vil du spørre ham om? Spørsmål til strategien filmes på forhånd og vises i forkant av intervjuet. Vil du være en av de som deler sine inntrykk? Send en mail til nina@dataforeningen.no i så fall.
Your answer
13.00 eHelse
Vi diskuterer eHelse med Christine Bergland fra eHelsedirektorat som innleder. I panelet har vi tre ildsjeler fra Dataforeningen, Erik Fosse fra Oslo universitetssykehus og en representant fra Helse Sørøst. Hvilke spørsmål brenner du inne med om eHelse?
Your answer
15.00 Offentlig og privat dataforvaltning
Vårt tema er store offentlige og private organisasjon som driver med dataforvaltning. Vi snakker med Anette Mellbye, Hans Chr. Holte og Sigrun Vågeng. Inntil 3 ildsjeler skal også i ilden. Hva syns du det er viktig å ta opp her?
Your answer
17.00 Sammen er vi dynamitt?
Flere organisasjoner slåss om oppmerksomhet og påvirkningsmuligheter overfor offentlig sektor. En av dem er Den norske dataforening, som har vært på ballen i snart 70 år. En nykommer er Digital Norway, som har fått store midler fra det offentlige for å gjøre mye av det samme som Dataforeningen. Hvordan kan og vil de samarbeide? Vi setter Tor Olav Mørseth i Digital Norway, og R. Christian Torp i Den norske dataforening sammen for å løse én utfordring: hvordan arbeide sammen til fellesskapets beste? Hvilke spørsmål syns du de to bør avkreves svar på?
Your answer
18.00 Dagsrapport
Vi varmer opp til middag med en aperitif, vinneren av Digitaliseringsprisen og den lune varmen fra fire ildsjeler. De siste vil dele sine inntrykk fra dagen. Hvilke spørsmål vil du ha svar på mens du titter ned i hvitvinsglasset?
Your answer
Dag 2
Onsdag 12. juni
08.30 DND-frokost
Nå skal Altinn i Difi ... vi har fått med oss Knut Bjørgaas fra Difi og David Norheim fra Altinn. Vi intervjuer også Asli, som er ansvarlig for Torget. Hjelp oss med de gode, gravende spørsmålene!
Your answer
10.15 Digitale kommuner
Møt Martin Vik fra Halden, Elin Wikmark Darell fra Værnes-regionen, Jorun Birkeland fra Gjesdal og Kristin Wieland fra KS. Vi jobber også med en representant fra hovedstaden, og vi håper å få besøk av en selvkjørende buss ... eller i det minste en av de som kan snakke om dem. Hva skal vi snakke med alle disse om, syns du? Gi dine innspill her.
Your answer
12.00 STOOOORE data(arkiver)
Kl 11.30 utløses spenningen: HVEM VINNER DEN STORE ARKIVPRISEN 2019? Vi samtaler med vinneren, og får også med oss statssekretær Paul Chaffey riksarkivar Inga Bolstad, Vilde Ronge og Ola Elvestuen. Fra Dataforeningens støvete arkiver har vi også hentet fram noen ildsjeler. Arkiver dine spørsmål til dette panelet under.
Your answer
13.00 Småfolk og småbedrifter
«Borgere og SMB» er stikkord for denne bolken. Vi snakker med Ragnar Husum, IT-leder i Asker kommune, Ole-Kristian Tangen fra Sandefjord kommune, Sondre Andersen og Bodil Rabben fra Ehelse-direktoratet. Tieto får også bli med og snakke om helsesamtykkeløsning i Kristiansund. Catharina Nes fra Datatilsynet kommer. Ildsjeler kommer. Og under her kommer DINE SPØRSMÅL:
Your answer
16.00 Dagsrapport med team
OneTeamGov-bevegelsen har medvind. Pia og Silje jobber iherdig sammen med hundrevis av andre for at offentlig forvaltning skal føle seg og opptre som et stort team. Her avlegger de rapport. Jens Nørve kommer også for å avrunde dagen og oppsummere konferansen. Du kan påvirke oppsummeringen allerede her. Hva vil du høre mer om?
Your answer
Dag 3
Det er ingen dag 3. Dra hjem og gjør deg klar for sommeren. :-) Tusen takk for at du hjelper oss med de gode spørsmålene. Det er viktig og betyr mye. Og nå har vi bare et bittelite spørsmål til før du er ferdig ...
Hva mer?
Frivillige får delta gratis på konferansen, den dagen de er frivillige. Kanskje du vil stå på stand? Kanskje du vil hjelpe generalsekretær Torp og samfunnssjef Mathiesen i studio som med-intevjuer? Fortell oss om det, og hvis det betyr at vi må kontakte deg, må du også legge inn kontaktinformasjon.
Your answer
Epost
Altså, bare så vi kan kontakte deg om hjelpen du forhåpentlig har tilbudt.
Your answer
Telefon
Ditto
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service