SORTIM A CONÈIXER LES PLANTES MEDICINALS I COMESTIBLES

Dia: dissabte 22 d’abril
Horari: de 10.30-18.30h
Preu: 48€ (inclou apunts i els preparats elaborats)
Data límit d'inscripcions: fins el dijous 20 d’abril.
Lloc: Viver Tres Turons (Camps de Mas Olivet. St. Feliu del Racó, Castellar del Vallès-08211)
Com arribar-hi: Per la carretera que va de Castellar del Vallès cap a St. Llorenç Savall, la B-124, gireu a mà esquerra a l’entrada cap a St. Feliu del Racó que trobareu després del km. 10, cap al km 10,8. Passareu per un pont sobre el riu Ripoll, és on comença la ctra. BV-1249. Seguiu aquesta carretereta 500m, i agafeu la pista a mà esquerra, on indica Tres Turons scp.

*Cal fer una paga i senyal de 15€ per reservar la plaça del taller, i el resta es pagarà el mateix dia del taller.

TEMARI

Realitzarem el taller al Viver Tres Turons, dedicat a cultivar multitud de plantes autòctones. Farem una visita al viver i als seus voltants per conèixer les plantes medicinals i comestibles més comuns. Farem una introducció botànica, aprendrem a reconèixer-les i explicarem com emmagatzemar-les i utilitzar-les. A la tarda aprendrem a fer diferents preparats i plats amb les plantes recol•lectades (preparats: oleats, tintures, ungüents, xarops...; plats: amanides, bunyols, truites, melmelades...)

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Un cop omplert aquest formulari, cal fer un ingrés de 15€ al següent número de compte:
ES87 1491 0001 2121 3404 1025 (Triodos bank)
Al fer-lo, indiqueu el vostre nom i el nom del taller. Un cop fet l'ingrés, envieu un correu a femarrels@gmail.com per avisar de la transferència, i us contestaré confirmant la reserva de la plaça i els detalls del dia del taller.
Ens reservem el dret d'anular el taller si no hi ha un mínim de 6 persones inscrites. En aquest cas, si heu fet la reserva, se us retornarà la paga i senyal per transferència bancària.


    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question

    L'adreça electrònica de les perones inscrites quedarà inclosa dins el nostre mailing list, de manera que rebreu la informació de les activitats i ofertes de fem arrels. Si no voleu rebre aquesta informació, heu d'enviar un correu a femarrels@gmail.com.