INSCHRIJVING GOWAR-QUIZ 2020
De jaarlijkse GoWar-quiz van Secundair Onderwijs Groenhove gaat door op vrijdag 31 januari 2020, op Campus Atheneum in de Westerlaan 69, 8790 Waregem. De quiz start om 19u30.

Gelieve de gevraagde gegevens hieronder aan te vullen om uw ploeg van maximum 4 personen in te schrijven. Klik vervolgens op "verzenden" en stort 20 euro (5 euro per persoon) op rekening BE41 1430 8604 9310 met de vermelding van "GOWAR-quiz + ploegnaam".
Leerlingen betalen slechts 2 euro per persoon. Een ploeg die uit vier leerlingen bestaat hoeft dus slechts 8 euro te betalen.

OPGELET! Uw inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld en wanneer u van ons een bevestigingsmail ontvangt. Dit kan enige tijd duren. Er is een maximum van 50 ploegen. Indien de maximumlimiet bereikt is, zal dit formulier worden afgesloten. Wie toch nog ingeschreven en betaald had, krijgt het inschrijvingsgeld dan teruggestort.

Aanvullend: Wie dat wenst, kan ervoor kiezen om de leerling te vermelden die u aansprak om in te schrijven voor deze quiz (zie vraag 4).
1) Naam ploeg *
Your answer
2) Naam ploegverantwoordelijke *
Your answer
3) E-mailadres ploegverantwoordelijke *
Your answer
4) Naam van de leerling via wie u inschrijft (indien van toepassing)
Your answer
5) Aantal deelnemende volwassenen *
6) Aantal deelnemende leerlingen *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy