Registration - EcoStack Learning Platform
Регистрацията в платформата за обучение EcoStack ще Ви позволи да имате достъп до специален онлайн център за ресурси и платформа за съобщения на проект EcoStack. Присъединяването към тази платформа ще Ви позволи да обменяте знания и възгледи и да си сътрудничите с ключови хора, свързани с проекта.

Ценим високо знанията, експертизата и мненията на представители, участващи в ключови сектори, свързани с устойчивото земеделско производство.

Ако искате да участвате в разработките в рамките на проекта EcoStack, моля, попълнете следните подробности.
След подаване на Вашата регистрация по имейл ще Ви бъдат предоставени подробности за това как да получите достъп до два онлайн инструмента:

1. EcoStack Resource Hub, хостван на платформата Alfresco за съхранение и обмен на документи
2. EcoStack Messaging Platform, хоствана на платформата Mattermost за съобщения, която позволява екипна съвместна работа, дискусии и обмен на знания
Име *
Фамилия *
Институция / oрганизация *
Държава *
Email *
Потвърди email *
Какви са Вашите очаквания за проекта EcoStack?
Поверителност и използване на лични данни
Благодарим Ви, че искате да се присъедините към платформата на заинтересованите страни по проект EcoStack. С щракване върху бутона за изпращане по-долу се съгласявате да се регистрирате в платформата и ние ще се свържем с Вас по имейл с допълнителни подробности за това как да получите достъп до два онлайн инструмента (Alfresco и Mattermost). Вашият имейл адрес ще бъде използван, за да Ви регистрира в тези системи, за да имате достъп до тях. Вашите данни ще бъдат защитени и използвани само от нас, изследователите в проекта EcoStack. Можете да видите пълната ни Политика за поверителност [връзка към https://www.ecostack-h2020.eu/privacy-policy-2/] Периодично, ние можем да се свързваме с Вас, за да ви информираме за разработките на проекта, резултатите или събитията или да поискаме Вашето участие в изследователски дейности, свързани с EcoStack. Моля, отбележете полетата по-долу, за да ни уведомите, ако желаете да ги получавате или желаете да участвате в изследване.
Можете да промените решението си по всяко време, да промените предпочитанията си за начина, по който се свързваме с Вас или да прекратите асоциирането си с платформата за заинтересовани страни по проект EcoStack. За да направите това, моля свържете се с info@ecostack-h2020.eu
Ако се присъедините към платформата за обучение на заинтересованите страни по проект EcoStack, ще бъдете регистрирани като потребител в тези системи. Вашият имейл адрес ще бъде използван в процеса на регистрация. Както Mattermost, така и Alfresco имат свои собствени политики за поверителност, които можете да прочетете изцяло:
https://mattermost.com/privacy-policy/
https://www.alfresco.com/privacy-statement
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy