Inschrijving Warmste Lichtwandeling Antwerpen 19 dec 2019
Vul hieronder de gevraagde gegevens in voor je deelname aan de Warmste Lichtwandeling Antwerpen 2019 ten voordele van Amnesty International Vlaanderen. Amnesty zal de ingezamelde fondsen aanwenden in de campagnes ter vrijlating van VUB gastdocent Ahmadreza Djalali en mensenrechtenadvocate Nasrin Sotoudeh, die beiden gevangen zitten in een Iraanse gevangenis.

Voor up-to-date informatie over de Warmste Lichtwandeling kan je steeds terecht op www.dewarmstelichtwandeling.be. Neem daar zeker eens een kijkje.

Alvast hartelijk dank voor je steun aan Amnesty dankzij jouw/jullie deelname! Gelieve na je inschrijving het overeenstemmende bedrag over te schrijven op rek.nr. BE98 0017 2195 3393 van Humanistisch Verbond vzw.

Nadat je dit inschrijvingsformulier hebt ingediend, ontvang je een automatische e-mailbevestiging van de gegevens die je invulde. Kijk ook eens in je spam map moest je die e-mail niet ontvangen. Als je hem nergens kunt terugvinden, betekent dit dat er een foutje in je e-mailadres is geslopen, en verzoeken we je het formulier opnieuw in te vullen. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres hieronder correct invult.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy