Ansökan till Transkollona 2019!
Transammans och RFSL Ungdom presenterar stolt tre kollon i år för transbarn och närstående!

Lägren riktar sig till dig som är transperson eller funderar kring din könsidentitet och är född 2007 eller senare (max 12 år). Du får ta med dig en vuxen som du litar på.

Lägren är fulla av spännande aktiviteter! Bland annat föreläsningar och workshops kring trans, information och stöd till alla närstående, och en massa kul som lek och disco.


INFORMATION TILL NÄRSTÅENDE

Vi vet att många familjer med transbarn söker efter kontakt med andra i liknande situation. Det här lägret är en möjlighet för barnen att lära känna andra transbarn, utforska sin egen identitet och få en stärkt självkänsla. Varje barn får ta med sig en nära vuxen som under lägret också kommer att få utbildning, stöd och möjlighet att utbyta tankar och erfarenheter med andra närstående.

Ledarna för barnens aktiviteter är vuxna transpersoner, för identifikation och för att få positiva förebilder.

DATUM, TID OCH PLATS

Det är tre olika kollon i höst: 23-25 augusti i Växjö, 20-22 september i Västerås och 1-3 november i Umeå. Ni söker om att åka på ett av kollona och de olika kollona riktar sig till boende i olika län vilket du läser mer om i anmälningsformuläret.

Kollot sträcker sig från kl 15 på fredagen till kl 15 på söndagen så ni kommer behöva ta ledigt på fredagen från skola och eventuellt jobb.

MÅLGRUPP

Transbarn som är födda senast 2007. Vi har ingen undre åldersgräns utan det avgör ni själva vad barnet är moget för. Vi har haft barn som precis fyllt 5 år på kollona tidigare.

Ni behöver vara medlemmar i Transammans eller RFSL Ungdom. Du kan bli medlem på www.transammans.se eller www.rfslungdom.se/bli-medlem.

KOSTNAD

Deltagaravgift för att stödja verksamheten på 500 kr per barn och då ingår en närstående i priset. I anmälningsavgiften ingår mat, boende och alla aktiviteter för både barnet och den vuxna.

Resan bekostas själv men det finns möjlighet att få ekonomisk ersättning och det anmäls här i formuläret.

Ekonomin ska inte vara ett hinder för att åka på kollo. Behöver ni ekonomisk ersättning för resan och hjälp att betala deltagaravgiften så löser vi det.

SISTA ANMÄLNINGSDAG

För kollot i Växjö: 26/7
För kollot i Västerås: 16/8
För kollot i Umeå 4/10

Begränsat antal platser! Vi kommer välja ut vilka som kommer att få åka och senast måndagen efter anmälningsdatumet gått ut får ni veta om ni fått plats eller ej. Personer som inte tidigare varit på ett Transkollo kommer att prioriteras.

KONTAKT

transkollo@gmail.com

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service